Korean Drama | She Was Pretty

2:42:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments


Sebagai peminat drama Korea, Sally mmg tak pernah la tak tgk drama Korea...kadang tu follow jugak masa tgh on-going...kadang kalau malas, Sally akan tunggu sampai semua episode dah on air, baru Sally akan download..

Tapi bila baca review, Sally macam tak boleh nak tunggu cerita ni habis..hahahaha...terpaksa la tengok jugak walaupun on going! Okay, drama terbaru ni bertajuk "She Was Pretty" lakonan Hwang Jung Eum, Park Seo Joon & Choi Si Won (Super Junior)



She Was Pretty

Description :

When Ji Sung-Joon was young, he was ugly. As he grew up, he began to have an attractive appearance. When Kim Hye-Jin was young, she was pretty. As she grew up, she became ugly. Ji Sung-Joon tries to find his first love.

Description by Sally:
Cerita ni berkisah tentang Ji Sung Joon (Park Seo Joon) yang nak mencari cinta pertama dia masa sekolah dulu, Kim Hye-Jin (Hwang Jung Eum)...Setelah susah payah dia dapat email Kim Hye-Jin, dorang pun cadang nak jumpa...tapi end up Kim Hye-Jin hantar kawan baik dia...Kim Hye-Jin buat macam tu sebab zaman sekolah dia sangat cantik...tapi bila dah meningkat dewasa, dia cantik sangat tak cantik...tapi apa jadi bila Kim Hye-Jin terpaksa bekerja dibawah kuasa Ji Sung-Joon tanpa Ji Sung-Joon sedar dia tu kawan yang dicari..?

Country :
Korean

Status:
Ongoing

Released :
2015

Genre :
Comedy Romance

Haaa! macam mana review daripada Sally..? Kepada peminat drama Korea...Sally suggest korang tengok la cerita ni...lakonan Choi Si Won mmg sangat rare...hahaha...

Watch online : She Was Pretty

Download : Use Dramadownloader.com (Check here)

You Might Also Like

12 comments:

  1. Yeayyyy. semalam tengok episode 13 without subtitle. gila tak. Hahahah

    ReplyDelete
  2. hai sally.. tq taww singgah dan komen kt blog kak Alycia ;)

    ReplyDelete
  3. waaa. mesti best kan. nanti nak donlod juga la :)
    tq share!

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum sally....mcm best jer ni...nak tengok gak la...:)

    ReplyDelete
  5. Drama Korea yang saya tengok satu je Sally... Winter Sonata.

    ReplyDelete
  6. saya dh lama gila tak tengok kdrama kottt. okay nk masukkan ni dalam list!

    ReplyDelete
  7. Tengok jugak cerita ni Sally. Najwa pun buat entri pasal cerita ni. Sally minat CN Blue ke?

    ReplyDelete
  8. tgh tgk jugak cerita ni. tp tk syok sbb dy tgh ongoing lg kn. tggu cite ni hbes bru marathon tgk sume episod heheh

    ReplyDelete
  9. baru lepas tengok ep 13.... i am still on the floor, melting...... hhihihihihih :D

    ReplyDelete
  10. Suka sangat tengok cerita ni! Oh my Siwon! hahahahahaha :D

    ReplyDelete
  11. Perkongsian yang baik untuk peminat drama korea.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!