Journey to the west!

1:51:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments

Hahahah...okay tak tak...takde west mana-mana pun...nak g kelas je pun...huwaaa...harini lambat g kelas...ni semua sebab KTM yang sabotaj...kita sampai awal...tapi dia dok delay manjang...penat bertafakur kat station tu...hahahaha...

Korang buat ape je weekend ni? Sally mmg whole day la kat kelas...tak tau nak buat ape lagi kan...sedihh! Tapi takpelaaa...setiap kejayaan tu ada pahitnya kan!

Sally ni pun bebel dalam tren...lambat betul nak sampai ke station yang nak dituju...May Allah bless my journey today, insyaAllah!


*Yenn yang control macho walaupun dah mengantuk :P

You Might Also Like

9 comments:

  1. kalau lama lama kat KTM memang boleh mereput..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn! Dia punya stress tu sampai tak tau nak react camne!

      Delete
  2. Meow~

    Tu kucing kak Sally ke?

    ReplyDelete
  3. Kalau flight yg delay tu kakak bolehlah accept dek jerebu Sally
    Ini KTM pun delay juga. Eh... kerana jerebu juga ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmmm...Sally pun tak tau nak cakap camne....rasanya mgkn sebab jerebu la kot...x nampak landasan -_-

      Delete
  4. KTM selalu macam tu, angin jugak akdang kadang bila nak cepat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau nak naik KTM mmg kena plan betul-betul...kalau tak haru biru la kekdahnya

      Delete
  5. Tren pun delay eh...hehe..kut ada anak tikus tersekat kt celah laluan ketaapi kut..kiki...

    Saally..teringat pulak ruby.. dulu p kelas..naik bas..naik pulak tren... pastu jln kaki lagi..baru sampai kolej...huhu... sampai da mengah2..da peluh2...kenangannn

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!