Jatuh cinta dengan merah

4:59:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments


Warna merupakan antara elemen penting dalam berpakaian...Sally ni kalau sebenarnya suka sangat dengan warna biru...itu memang warna Sally daripada dulu...bayangkan baju raya setiap tahun warna apa? Hahahaha....


Tapi kan...lately ni Sally macam jatuh cinta pulak dengan warna merah...Bila nak beli baju, nak beli shawl or if anything yang berkait dengan warna, Sally akan pilih merah...yang tak boleh nak tahan, bila orang mintak suggestion pun Sally cakap merah...walhal takde atau tuan punya badan tak berminat...

Merah ni ada banyak variasi dia...baik merah darah, merah hati, merah jambu (pink) dan macam-macam merah lagi la yang wujud...tapi hakikatnya Sally suka merah la sekarang ni...errr...kalau korang terjumpa Sally setiap kali baju merah tu...err...korang buat tak tahu jela eh...jangan tegur pasal baju plak..tegur Sally takpe...

Korang suka warna apa je..?

You Might Also Like

14 comments:

  1. fe suka warna resberry!! sila cari cepat dan buat baju kurung. senang kawin fe nanti.

    ReplyDelete
  2. Hitam, Putih, Merah & Baby Blue....haaaaa...kalau nak bagi akak baju antara 4 kaler tu eh...

    ReplyDelete
  3. Salam singgah sini dik sally...akak sekarang jatuh cinta dengan warna purple la...hihi...tapi pink tetap di hatiku....hihi

    ReplyDelete
  4. Lya pun suka biru jugak.hhehe

    ReplyDelete
  5. muja pun peminat merah. dari sekolah lagi. rumah sukan warna merah. memang selalu bermerah merahan la. hehe

    ReplyDelete
  6. kak aiza suka merah juga sally.. lagi 1 warna oren kak aiza suka..

    ReplyDelete
  7. baru perasan blos sally dah dot com.. tahniah sally.. ;)

    ReplyDelete
  8. Saya mula juga terpengaruh dengan merah..

    ReplyDelete
  9. kak sally pakai warna apa pun tetap lawa and comel <3

    ReplyDelete
  10. hahahaa...pekena gincu merah baru teen top!ahahaha..saya suka warna pastel2....tak kisahlah warna apa...asalkan warna tuh warna lembut......rasa redup n cool je....blog ni punya color pon saya suka..warna ungu tiffany?ehh ye ke?lol...

    ReplyDelete
  11. Kak Sally, saya pun suka warna biru juga! Obsess!

    ReplyDelete
  12. Lissa suka warna kuning. nampak ceria. hee tapi merah pun Lissa suka juga :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!