Doraemon Merchandise Fair at Avenue K, KLCC

8:00:00 AM Sally Samsaiman 9 Comments

Sape kat sini peminat Doraemon?

*Sally!*

Hahahaha...okay laa...takde ape pun...Sally just nak shre kat korang pasal Doraemon Merchandise Fair yang sedang berlangsung di Avenue K...Avenue K ni basically stesen LRT KLCC laaa...so, senang je kan nak pergi...


Doraemon Merchandise Fair ni berlangsung daripada 17hb Oktober sehingga 1hb November 2015...kepada korang yang berminat baik pergi...sebab ada promosi sehingga 30% tau...Sally pun dah terjebak sama...Walaupun tgh mengira hari nak gaji, beli tetap beli...hahahaha...minat Sally kat Doraemon ni sama la macam kat CNBLUE, tak dapat dibendung!

Ni Sally share gambar sekitar fair tu ye...






Sally dapat la grab seketul Doraemon ni haa...tapi Sally beli yang kecik je...senang nak bawa g mana-mana...mana tau kot boleh support program #TravelingBeruang ke kan....


Untuk maklumat lanjut korang boleh layari Facebook Doraemon Malaysia (Official), atau kalau nak g boleh ke Ground Floor Avenue K.

You Might Also Like

9 comments:

  1. wah banyaknya doraemon..*tetiba lagu doraemon bermain² dlm kepala..hihi

    ReplyDelete
  2. wah doremon ! mcm kat jepun dah hehe..

    ReplyDelete
  3. Kena pergi nih..sy pon peminat tegar doraemon..hehe.sampai satu november kan ..sempat kot nk pergi nanti..

    ReplyDelete
  4. wah ! Doremon.. comeynyaaa.. budak2 suka ni

    ReplyDelete
  5. ok patut la awk berdoraemon huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. Mesti kak Sally suka habis ni. Kak Sally kan pencinta Doraemon.

    ReplyDelete
  7. Wah, bestnya, ada jual tnG x? yang version Doremon dekat situ..
    http://no-ordinaryblog.blogspot.my/

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!