Dating dengan Kak MiaLiana

8:53:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments


Kisah basi lagi..hihihi...Isnin lepas dapat mesej daripada kak MiaLiana, katanya dia da kat KL untuk meeting...Selalunya kalau kak Mia datang KL, mmg Sally akan jumpa dia...tapi few month back ni macam agak susah sikit...bila nak jumpa je ada kekangan...lama-lama rindu pulak kat mentor kitaaa...

So, Isnin...lepas je balik keja terus la Sally ke SOGO sebab masa tu kak Mia stay dekat hotel yang berdekatan...sempat la jugak berborak, bertanya khabar dengan kak Mia sambil makan-makan...hmmm...serius mmg lama gila tak jumpa...kak Mia la tempat Sally berguru dalam dunia blog ni...alhamdulillah...menjadi jugak...walaupun tidaklah sehebat blogger top Malaysia ni...tapi dapat menyelit dalam dunia ni pun dah cukup dah...


Cara Sally mudah je...dalam hidup ni...kita jangan la terlalu kejarkan sesuatu yang jauh...tapi kita jagalah apa yang dah ada depan mata...Walaupun susah nak jumpa...tapi jangan la kita lupa mereka yang dah menabur bakti pada kita...Walaupun jauh, kita jangan la jadikan benda tu halangan utk kita saling mengingati...

Hehehe...thanks for everything kak Mia!

Entry kak Mia : Dengan Blogger Sally Samsaiman Kat Sogo Kuala Lumpur

You Might Also Like

10 comments:

  1. Bestnya jumpa kawan2 blogger......tapiii pemalu:-)....hah

    ReplyDelete
  2. Seronoknya dapat jumpa kawan yang dah lama kita tak jumpa kan..salam kenal..n done follow :)

    ReplyDelete
  3. Setuju sangat..macam macam cara kita boleh eratkan ukhuwahkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. asalkan..niat dalam hati tu kena betul :)

      Delete
  4. wah.. sogo? dekat dh dgn sy ni,,haha

    ReplyDelete
  5. kak sally pun dh kira blogger top malaysia dh skrng ni hehe :p
    lama tak jenguk blog kak mia

    ReplyDelete
  6. Ni mentor kak Sally dalam dunia blogging kan :)

    ReplyDelete
  7. Untung dapat jumpa kak mia.. Kak aiza suka cara sally tu, elok jaga apa di depan mata kita..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!