www.sallysamsaiman.com

11:53:00 AM Sally Samsaiman 16 Comments


Haaa!

Selepas berfikir bertolak duit kiri kanan...Akhirnya Sally buat keputusan untuk tukar domain blog Sally kepada  www.sallysamsaiman.com

Sebenarnya takde la macam excited sangat nak menukar domain...tapi pada Sally...bila blog ni nak dijadikan salah satu peluang pendapatan dan Sally pun mmg suka menulis...jadinya Sally gagahkan diri jugak tukar domain...guna nama sendiri...berdiri atas nama sendiri...alhamdulillah...

So, lepas ni jangan lupa buang (.blogspot) tu ye..hihihi...

You Might Also Like

16 comments:

  1. wah-wah makin maju....ntah bila la turn akak

    ReplyDelete
  2. sally cmne tukar kat mane... setahun bape RM??? Sharelah sikit.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally beli kat serverfreak...RM45 setiap tahun..huhu...nanti ada cara dia akan bg utk setting sendiri kalau beli domain je...huhu

      Delete
    2. kak sally nak jugak hahahaha ngade kan huhuhu serious ke rm45 je he he he mcm nak
      macam jelah hiuhiu

      Delete
  3. tahniah awak :)
    PG tak berani lagi nak pakai domain sendiri. tapi da buat preparation, nama blog sendiri akan pakai nama sendiri. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lorrr...takut ape nya? Hehehe...xpe...Sally doakan PG dapat guna domain sendiri satu hari nanti...

      Delete
  4. teringin jugak nak tukar jadi domain sendiri tapi nanti mesti ada setting yg lari kan. contohnya nuffnang. CF ni dah la tak berapa terer sgt bab2 ni. apa pun tahniah ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setting tu biasa laa...mmg x boleh nak lari...tapi masih boleh betulkan...

      Delete
  5. tahniah sally.. baru kak aiza perasan dah tukar dot com.. :)

    ReplyDelete
  6. woah Sally da semakin maju ke depan.. tahniah2.. terus menulis =)

    ReplyDelete
  7. Tahniah Sally...kita tumpang bangga

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!