Friday, September 11, 2015

Anggun Fusion : Utusan Malaysia 11/9/2015


Sally tak pasti korang pernah baca atau tidak entry ni... Entry yang berkisar tentang anak tempatan kita yang mencuba nasib dalam bidang masakan atau lebih tepat dalam "Fusion Cuisine"...


Harini, pengasas mereka, kak Mimie Azura featured dalam Utusan Malaysia...Bangga betul bila nampak kak Mimie harini...serius...nasib baik ada Myzal yang inform..kalau tak Sally pun sama tak perasan yang kak Mimie ada...almaklum la bukannya jenis membaca surat khabar walaupun ada je kan kat office ni.....hihihi...

Ouhh! mungkin korang perasan ada gambar Sally dan blogger Nadratul Syazwana & Bella Luna...ni masa kami pergi untuk food review dua menu mereka tu...mmg terasa bangga dengan kejayaan kak Mimie...sebab bukan dalam negara je dia pasarkan sampai ke luar negara pun sama..terbaik kan?!

Kalau korang nak cuba menu fusion ni...boleh contact nombor kat bawah eh!

Mimie : 013-240 6880
Myzal : 013-282 4710

Email : anggunfusion@gmail.com

#anggunfusion #anggunfusioncafe #anggunchefinstilettos #anggunchef

4 comments:

  1. aaahhhh tgok jugak akhbar kt pejabat.. terbaik la

    ReplyDelete
  2. Wahhh masuk paper dia. Tumpang seronok tengok kejayaan orang lain

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!