Wahai smartphone!

11:04:00 AM Sally Samsaiman 11 Comments

Dua minggu yang lepas, Sally ada cerita pasal niat Sally nak beli kamera disebabkan keadaan smartphone Sally yang agak sendu ni, boleh baca dalam entry kamera oh kamera!

Beberapa hari lepas, Sally hantar cousin Sally yang tinggal di Kuala Besut tu kat TBS, lepas hantar dia rasa lapar pulak...terus singgah ke Old Town untuk cari makan...Sally datang dengan cousin Sally, Aqila yang merupakan kakak kepada cousin yang balik td..hihihi...

Tapi bukan kisah makan yang Sally nak cerita..tapi pasal smartphone Sally ni...Pada awalnya Sally mmg dah kecewa dengan performance phone ni...gambar dah tak okay, selalu cepat panas dan sebagainya...tapi bak kata orang...biasa laa...dah lama-lama kita pakai...dia pun tau penat jugak kan...tapi...benda yang paling Sally tak sangka berlaku...


Yes!

Ni gambar kamera depan okay...kamera yang paling Sally suka guna tapi dah tak okay kan...and...tiba-tiba je jadi cantik...hahahaha...orang kata selalu kalau kita dok cakap nak beli baru, nak beli baru...sure gadget kita tu merajuk...tapi yang ni jadi makin okay pulak..hihihi...entah kenapa agaknya...LOL...


Alhamdulillah jugak kamera makin okay, tapi keputusan untuk beli kamera bakal diteruskan..hahahaha...InsyaAllah..sebab nak travel banyak tempat tahun ni..hehe..tapi instead of WX350 yang Sally cerita tu, Sally maybe beli WX500 kot..yang WX500 tu nanti Sally akan review yang lain ye..

You Might Also Like

11 comments:

  1. Singgah pagi..
    hamboi..ko dek..byk job ye...hihihi..
    bagus gak beli...nnt wat reviem sikit...sbb akk pun tgh nak beli satu lgi camera =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...mana ada banyak job la kak...biasa je...
      InsyaAllah...kena beli dulu baru boleh review..kahkah :D

      Delete
  2. betul tu..kdg2 gadget ni mcm ada feel tetiba haha
    kdg2 kita nak beli baru..tiba2 ok
    bila nak pakai aikkkk ko wat pagai lak hahaha

    ReplyDelete
  3. amboiii makan-makan sedap nampak kak.....beli yang baru pun takde salahnya kak,yang lama masih boleh guna lagi....hihii

    ReplyDelete
  4. betul tu sally..merajuk manja2 gitu hehe..

    ReplyDelete
  5. BW lewat pagi... dia nak ambik hati sally kot supaya jangan beli yg lain.. hihihihih

    ReplyDelete
  6. Salam singgah sini dik sally...eyala terang pula kamera depan dia...mungkin malu dia nak merajuk tu dik sally...

    ReplyDelete
  7. Salam singgah sini dik sally....malu nak merajuk depan dik sally kot...hihi

    ReplyDelete
  8. bole je beli buat back up.. kot yg lama meragam lagi.. hehehe alise selfie pakai s4 jek.. edit sikit2..

    ReplyDelete
  9. Pandai smartphone kak Sally main acah-acah ni.

    ReplyDelete
  10. huhuhu.. mmg kamera tu mrajuk da abes la tu yg okay balik..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!