Food Panda & Fierce Curry House, Bangsar

11:01:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments


Dua minggu lepas, Sally dapat invitation daripada Food Panda untuk join jamuan makan di Fierce Curry House dan juga untuk tayangan filem Fantastic Four...kebetulan Syifa' agak free, terus la ajak dia teman...Sally bawak ibu sekali dan Syifa' bawak adik dia...

Venue sebenarnya kena kat Fiercer, tapi sebab jauh nak ke Mid Valley untuk tayangan Fantastic Four tu, jadinya tukar venue ke Fierce Curry House, Bangsar...





Sally tak pernah makan kari yang pure dimasak oleh India, kalau mamak tu selalu la jugak kan...tapi kari daripada Fierce Curry House ni mmg terbaik laa...rempah ratus dia mmg cukup, pedas dia cukup...mmg tak cukup la kalau makan sekali kan...mungkin rempah dia yang mahal tu...roti dan kuah dhal dia pun sedap...ish! elok mengalir air liur ni haaa...hahahaha

Nasi biryani dia pun cantik je...beras panjang-panjang...rasa rugi sebab makan sikit je...kat sini jugak ada specialty, Nasi Biryani Lobster...tapi kalau nak makan lobster kena inform awal sehari laa...kalau gi walk in je mmg tak dapat laa...

Kalau korang nak cuba makan biryani sedap, atau kari yang powerrr...boleh cuba makan kat sini eh!

Fierce Curry House
Address: 16, Jalan Kemuja, KL, Bangsar Utama,
59000 Kuala Lumpur.

Phone: +60 19-383 0945

Hours: 
10:30 am – 10:00 pm

You Might Also Like

10 comments:

  1. thanks share Sally! best gak ni...deko kedai ada fefeeling kat Madras tak

    ReplyDelete
    Replies
    1. deko dia takde la Madras sangat...tapi iras-iras Goa laa...hahaha

      Delete
  2. Uishh apasal mggoda sgt menu2 nya ni ntum nyum..owhh sally

    ReplyDelete
  3. Pehhh, ada nasi briyani lobster. Bunyi macam sedap :D

    ReplyDelete
  4. Salam...
    Singgah petang...
    wah²..asyik p makan je yea....

    ReplyDelete
  5. kenapa suka buat syira terliur....SELAMAT PETANG..SYIRA SINGGAH BLOGWALKING :D
    NAK TAK SYIRA PROMOTE BLOG DAN IG ??
    TINGGALKAN LINK DI PAGE BOG SYIRA LOKMAN
    https://www.facebook.com/syiralokman5

    TERIMA KASIH :)

    ReplyDelete
  6. Salam singgah petang di sini dik sally...wahh...tengok menu tu semua mengoda lah sangat...

    ReplyDelete
  7. hehehehehe....kenapa gelak?hehehehehehehehe

    ReplyDelete
  8. bolehla telan makanan Penang nanti kan hehe.. kari kaw kaw punya kasi
    kuah campur itu nasi kandar hehe..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!