The Class + CNBLUE Meet & Greet Event in Mid Valley!

2:24:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments


Diam tak diam dah seminggu berlalu...dah seminggu CNBLUE datang ke Malaysia...Kali ni Sally tak terkena penyakit RINDU...hahaha...actually ada la sikit...tapi masih dalam keadaan terkawal...mungkin sebab masih dalam mood exam dan juga sebab masih dalam bulan Ramadhan kan...

Jujur kata kali ni Sally tak dapat apa-apa pass atau pun peluang untuk bergambar dengan CNBLUE...tapi kira okay la sebab nampak jugak mereka...biar la nampak dari jauh pun...tapi...kira redha jela...


Event sepatutnya start pukul 1pm...tapi Sally ni kira peminat tegar...pukul 11 lagi dah sampai...bukannya excited ke ape...tapi lebih kepada nak cop tempat...kami yang mana takde pass...tak boleh stay dalam lingkungan barricade tu...jadinya tersadai la kat tepi-tepi floor tu...sedih tau! hahahaha...


Punya excited tu, siap OOTD kot...baju tu pun baru je siap masa Sally pakai tu...hahahaha...comel je kan kalau CNBLUE jadi kartun..kahkahkah!



andddd..the moment we are waiting for!!!

yeay! CNBLUE dah sampai...walaupun lewat 40 minit sampainyaa...terus hilang rasa bengang bila nampak dorang...okay, I had to admit that I misses them, so much! Missed to see them as a group! RINDU laaa woii! hahahaha...

(behave Sally, behave)

Masa Yonghwa start greeting, dia cakap, "Assalamualaikum...whats up Malaysia"...and we olss dengan secara tak sedar terus jawab salam dia dan lama sikit baru perasan yang dia bagi Salaam...Ya Allah...serius rasa kali ni fan-service dia sangat terbaik! I love you man!

video

Lepas tu terus dengan sesi bergambar bersama 10 orang pemenang yang bertuah, dan juga sesi autograf dengan 100 VIP pass holder yang bertuah...jealous gilaaa dengan dorang! Gilaa punya jelesss tau!!




Tapi gambar banyak nampak dorang pandang depan jela...almaklum la kami ambik gambar daripada tingkat satu kot...nak dapat opportunity untuk dorang pandang tu susah sikit, nasib baik jugak ada kamera kak Jue...kalau tak...sedih...!

ni la kad yang dorang autograph tu...


Mencikkk laaa...kita tak dapat autograph! hahahaha...sedih tau! dah la tak sempat nak belikan hadiah untuk dorang...huhuhu...takpe laa...bulan September ni CNBLUE akan buat comeback! Yeay! hopefully awal tahun depan ada konsert...yeeehaaaa~








Lepas sesi autograph tu, CNBLUE terus g ke kedai The Class untuk official launch premis pertama di Malaysia...masa tgh nak potong reben tu, gunting Min Hyuk tak berfungsi...kesian dia...tapi selesai Yong Hwa potong bahagian dia, dia terus bagi gunting dia kat Min Hyuk...so sweet of you la Yong! :)


Okay, dah-dah la bagi korang cuci mata tu...hahahaha...Fan-girl Sally ni nak sambung buat kerja pulak...kahkahkah...

Photo Credit : The Class Malaysia, Muiezzah, Kak Juliana, Sally Samsaiman

You Might Also Like

16 comments:

  1. singgah BW.. tak thu nk komen pe sbb bkn pmnt diorg..hihihihhi ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa kena singgah kat semua entry berkait CNBLUE...setiap kali pun macam tu -_-

      Delete
  2. Aaaaaaaaaaaaaa Lee Jong Hyun !!! hensemnya awakkkk <3

    ReplyDelete
  3. tak taw pon diorang datang. hahahaha iday suka tiger jk and ft-island. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. maybe sbb launching kot...tu yg xde media nak perbesarkan..huhuhu

      Delete
  4. Ada sorang yang berlakon dalam Orange Marmalade tu, yang jadi vampire....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup...tu Jong Hyun...dia yg berlakon.. (*^▽^*)

      Delete
  5. Aaaaa bestnyaaa hensemnyaa. Tengok dri jauh pun jadilah kan kak sally. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huwaaaaa...akak dah rindu dorang ni...cmneee??? (︶︿︶)

      Delete
  6. time hakak dah tak dok KL la depa mai nooo. grrrrr

    ReplyDelete
  7. patot la ramai betul orang beratur...

    ReplyDelete
  8. Amboi even tgk dari jauh pun sanggup tu. Hebat la Sally. Heheh. Ni bukan kipas susah mati tapi kipas tak mati2 ni. Haha

    ReplyDelete
  9. Wah at least dapat ketemu dengan mereka . BTW Kak Sally , goodluck exam walaupun dah wish kat instagram . Heheheh

    Nanti bigbang datang Malaysia . Tu yang ku tunggu tunggu . Hhahaha

    ReplyDelete
  10. comelnyaaaa !!!!! minhyuk !!! pipi diaaa tu hahaha.. ni semua gmbr Sally amek ke ? peeeergh.. close up gila..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!