Iftar 2015 | Madam Kwans Restaurant

8:59:00 AM Sally Samsaiman 6 Comments

Haaaa! ini pun dah lama sangat peram...hahaha...Sally berbuka dengan Kak Masha...Sally pernah cerita pasal dia dalam entry #1 | BOICE Ladies!... Ni pun berbuka selepas event The Class + CNBLUE Meet & Greet Event in Mid Valley!

Hahahaha...nampak tak gagahnya kami...dah la daripada pukul 11am ada kat Mid Valley, sampai ke malam dok situ lagi... Berjalan punya berjalan...akhirnya pilih la Madam Kwans Restaurant untuk berbuka puasa...so far, Sally suka gila dengan range makanan yang ada kat situ...Jujur la ni kali pertama jejak masuk walaupun dah lama tau pasal kedai ni..hihi


Sebenarnya kedai ni harga dia agak mahal la jugak...standard harga kopitiam kan...tapi range menu dia besar dan portion dia pun besar jugak...yang penting sedap...hihihi....

Siapa suka makan kat Madam Kwans?

You Might Also Like

6 comments:

  1. bila nak makan-makan ngan ai.. ^_^ hiksss

    ReplyDelete
  2. Lama dah tak masuk Madam Kwans ni :)

    ReplyDelete
  3. saya suka makan dekat sana jugak...asam laksa dia sedap sangat

    ReplyDelete
  4. dah lama tak makan kat Madam Kwans ni

    ReplyDelete
  5. pernah makan skali saja kat KLCC tu.. since kat penang ni serba serbi tak ada jadi xleh la makan slalu wakaka.. makan kat oldtown je =P

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!