Ya Allah! Syukurrrr!! Sally menang Grand Prize!

9:20:00 AM Sally Samsaiman 42 Comments

Berita baik ni Sally dapat semalam...kalau yang mana friend dengan Sally di Facebook sure dah tau Sally menang apa kan...

Kisahnya bila sebelum ni kan Sally asyik update pasal konsert solo Yong Hwa yang akan diadakan di Singapore pada hujung bulan ni...details boleh baca dalam entri 2015 JUNG YONG HWA LIVE (One Fine Day) in Singapore.

Yes, for your information...Sally akan hadir ke konsert Yong Hwa pada hujung bulan ni...

Kisahnya bila Sally ternampak satu contest yang dianjurkan oleh pihak ONE HD (Astro), disebabkan keadaan poket yang tak berapa nak masyukkk time ni...jadinya Sally cuba la untuk join contest ni dengan harapan Sally menang walaupun sangat tipis peluangnya kan...


Dan...puff! Alhamdulillah mmg Sally yang menang peraduan ni dan menjadi satu-satunya orang yang menang....Sally dapat free trip ke Singapore untuk menonton konsert Yonghwa!

Masa dapat email semalam....mmg terus rasa nak menjerit sebab tak sangka gila Sally menang...punya la berdebar sampai masa jawab call daripada pihak ONE HD (Astro) takut kena prank ke ape kan...tapi mmg betul-betul Sally menang...Habis semua orang Sally contact sebab kat office Sally takde yang minat Korea...hahahaha...nak meroyan pun sorang-sorang je...hahahaha...

Flight Sally dijangka pada awal pagi 30th May, sebab konsert tu waktu malam...dan Sally dapat tiket flight pergi balik secara percuma, penginapan dengan sarapan pagi dan jugak tiket VIP PASS untuk ke konsert Yong Hwa...

Serius, sampai sekarang Sally masih tak dapat nak percaya yang Sally menang...tapi yes, dah back to reality...I'm going to Singapore!

Korang doakan keselamatan Sally dan kelancaran semua urusan pergi dan balik Sally nanti ye...

I'm so excited to meet my virtual hubby! ^^,

You Might Also Like

42 comments:

  1. OMG!sally!!!!!congrate dear.....
    i'm so excited tooo....Bcoz akk memang minat gler kot ngan Yong Hwa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. OMG ! OMG! sally pun excited gila ni kak Nieyl...hahahaha...

      Delete
  2. Wah, alhamdulillah rezeki Sally..Tahniah Sally :) Kirim salam dekat Yonghwa ye :) Enjoy ur trip to Singapore!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...yup! syukur!!!! okay!! thank you!! :)

      Delete
  3. Tahniah...bestnya dapat jumpa Yong Hwa. Kirim salam kat dia nanti...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks mama! okay, akan dikirimkan salam tu nanti :D

      Delete
  4. Perghhh....tahniah Sally! Jangan panik tau .. lek cool chill je and have fun kat sana k.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...thank kak! mana ada panik...terkejut je...hahahaha

      Delete
  5. wah!!!!tahniah...tak semua org ada peluang menang grand prize kot walau berkali2 cuba masuk pertandingan apa pon..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...mmg rezeki betul kali ni...still rasa macam tak percaya...huhuhu

      Delete
  6. hehehe...kalo dh fanatik kan, xboleh nak buat ape.so sally pegi sorg2 ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. menang utk dua org kak...so, pergi berdua laa... :)

      Delete
  7. Tahniah sally, wah msti x sbr2 ni kan nak jumpa kekasih hati...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Lya! hihihi...mmg excited sangat :D

      Delete
  8. Kalau dah minat dapat pulak tu mestilah melompat gembira kan Sally
    Tahniah dari kakak

    ReplyDelete
    Replies
    1. err...sally tak lompat...gegedik manja je! hahahaha...

      macihhh kak zakie! :D

      Delete
  9. congratulations and celebrations... tahniah tahniah tahniah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi...siap menyanyi lagu kuch kuch hota hai..LOL...macihh!

      Delete
  10. Waaaaaa seronoknyaa Sally.Kalau Nani gamaknyaa hari hari senyum sampai telinga. Kahkahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...tak sanggup nak sengeh lama-lama...takut kena tangkap masuk tanjung rambutan :D

      Delete
  11. congrats dapat jumpa bf... hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...mmg rezeki betul kali ni...still rasa macam tak percaya...huhuhu

      Delete
  12. tahniah dear....rezeki 2015....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...yup! syukur!!!! thank you!! :)

      Delete
  13. Wahh.. untunglah Sally.. tahniah.. peluang yg berharga tu buat yg meminati mcm Sally.. tahniah2!!.. :)

    ReplyDelete
  14. Congrats sally syg :)
    Have fun!!

    ReplyDelete
  15. wahh sally untungnya rezeki awak! bila lah dorang nak datang Malaysia lagi ni. have fun and safe journey ya!

    ReplyDelete
  16. bawak saya! saya akan jaga sally. haha
    jangan lupa buat live update konsert tu nanti ye okay

    ReplyDelete
  17. wah sally! bulan jatuh ke riba tu... tahniah... nnti jgn lupa ambik gmbr byak2 hehe..

    ReplyDelete
  18. Congratz Sally...Untung badan la...

    ReplyDelete
  19. Tahniah tahniah tahniah kak Sally buat kesekian kalinyaaa. Have fun and be safe! 😘

    ReplyDelete
  20. Waa..baca tajuk pun dah rasa excited..tahniah ea..^^ tak sabar tunggu entry pasal concert nie nnt..

    ReplyDelete
  21. Tahniah. hritu nmpak kak sally post dekt twitter hihi

    ReplyDelete
  22. Congrats cik Sally! Ini memang RARE! Nanti dah jumpa Yong Hwa jgan lupa orang kat cni tau!! HAHA!

    ReplyDelete
  23. Congrats awakkk!

    Kita pun ada buat giveaway. Jomlah join! Mana tau rezeki awak menang lagi. Hehe. Sesiapa yang baca komen ni kalau nak join pun dialu-alukan. :)

    inijurnalkitapunya.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. walaupun dah wish kt fb, nak wish sekali lagi. congrats dan nikmatilah semua ini wahai sally **ayat jelous

    ReplyDelete
  25. Perati je tau kak sally update kt fb. Jeles gilaaaaaa. Dahlah dpt tiket vip lak tu. Tahniah kak sally! Mmng bertuah sgt akak terpilih jumpa yong hwa tu. Plus, kak sally ni mmng fans yong hwa lak tu kan hehe. Nnti please tangkap gambar banyak2 masuk dlm fb, ig, blog tau. Tak sabar nak baca entry concert nnti. Have fun! XD

    ReplyDelete
  26. selamat iya mba :) sukses selalu

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!