Susahnya jadi fan-girl.

2:38:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments

For sure, pembaca blog Sally tau kelemahan Sally ni...yup...Imma fan-girl...Sally mmg minat gila dengan CNBLUE...kenapa tu jangan tanya la kenapa...Kang panjang 15 mukasurat Sally list kan...

Tapi tau tak jadi fan-girl ni susah?

Hahahaha...kenapa susah eh? Susahnya bila kita nak kena selalu update pasal dorang...walaupun tak nak sure akan ada yang bgtau la, yang share la...banyak benda...Kalau tahap ganas ni, dorang potong rambut pun boleh tau..hihihi...

Sally takde la kategori obses, tapi lebih kepada terlebih sayang dan dengki..LOL...

Sayang Sally mungkin sebab dah selalu update pasal CNBLUE...sampai rasa macam dah attach dengan dorang...boleh...punya jauh Seoul dengan Malaysia pun masih terasa...

Dengki plak...sebenarnya dengki bila tengok orang update pasal konsert sana sini...hoiii...tgh GST ni mana korang dapat duit banyak-banyak!!!

Ada yang g konsert SEOUL, JAPAN...boleh pulak bukan main banyak duit korang...hahahaha...sedihnyaaaa....nak g tengok jugak...

Okay, laa...Sally tak perasan tgh update blog ni..LOL

kbai...


Pathetic fan-girl, Sally Samsaiman.

You Might Also Like

6 comments:

  1. Singgah petang...
    minat jugak...paling minat Jung Yong-hwa haha..:P

    ReplyDelete
  2. semua orang pernah menjadi fan-girl ....

    ReplyDelete
  3. uuuuh ganteng-ganteng nya peke banget :G hehehe

    ReplyDelete
  4. kita nak pegi fan meeting jisung kat seoul..kesian kita..kenapa seoul dan kuala lumpur bukan jarak 2km perjalanan?

    ReplyDelete
  5. Saya pun selalu kagum dengan orang yang banyak duit boleh pergi konsert artis kesayangan diaorang dekat Jepun ke Korea ke. Banyak gila duit!

    Saya mampu nak pergi paling jauh pun Singapore je :D

    ReplyDelete
  6. ramai yang jadi fan girl mereka ya..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!