Sensory Couple | Nam Goong Min ni iras macam Jung Yong Hwa!

2:00:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments

Ada tak antara korang yang tengok drama terbaru ni..?

Sensory Couple kalau ikutkan dah masuk episode 12 tapi kat Channel One Astro dah masuk episode 3-4 kot eh..? Sally tak pasti sangat sebab Sally tengok online je...Tuuu diaa...dok busy pun sempat lagi tengok online..hahahaha...takde laa...Sally download dulu before tengok tu...

Kalau korang yang tengok drama ni, korang mesti perasan lakonan Nam Goong Min yang jadi Chef Kwon Jae Hee tu...benda pertama masa Sally tengok lakonan dia, "eh..ada iras Jung Yong Hwa!"


Sekali tengok...mmg sama kan...hihihi...cuma sebenarnya Yonghwa agak rendah daripada Nam Goong Min dalam realiti..hihihi...tak tau kenapa...setiap kali nampak dia berlakon, Sally dok terkejut...eh, Yonghwa ada berlakon...padahal dah masuk 12 episod tapi still lagi berlarutan macam tu...hahaha...

Maybe sebab ada iras...Sally selalu tersilap pandang Nam Goong Min sebagai Yonghwa...eh, rindu Yonghwa sangat ni rasanya...kekeke...Nam Goong Min sebelum ni terkenal dengan watak yang romantik je selalu tapi dalam drama terbaru, Sensory Couple ni dia jadi psychopath dan pembunuh bersiri...tapi Yonghwa takde "chocolate bar" kat perut macam Nam Goong Min! hihihihi...

Ada ke patut dia dapat watak macam ni...hehehe...tapi dia kata dia tak kisah pun...dan dia lebih tumpukan untuk create mood seram, misteri daripada ekspresi muka dia...muka handsome tapi psychopath! Hahahhaa...

Anyway, jangan lupa tengok drama ni tau...really recommended! :)


You Might Also Like

7 comments:

  1. encemmmm... muahahahaha... bakal menantu mama nih.

    ReplyDelete
  2. Bila pakai shades nampak macam Yonghwa sikit.

    ReplyDelete
  3. chocolate bar. hahahahahahhaha!

    serial killer muka handsome ni takleh pakai lah. kita tetap cair jugak. haha!

    ReplyDelete
  4. lagi syok sebenarnya tengok muka hensem berlakon jahat. nak tengok air mukanya tu macam mana. haha.

    ReplyDelete
  5. kak sallllyyyy!!! kita pon rasa muka diorang same...ya Allah ada jugak orang sependapat dengan kita rupanya yer.... dah lame dah kalau terpandang jer Nam Gong Min rasa, eh eh, jong hwa ke tuh....hahahaha :D

    ReplyDelete
  6. hehehe mmg lebey kurang kan..
    tapi nam goong min ni slalu blakon citer muka ketat la jadi jahat la..
    padahal hensem je kalo nak jadi baik..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!