"Kau ingat aku bantal..?"

10:13:00 AM Sally Samsaiman 5 Comments


Situasi kat atas ni selalu je terjadi kat Sally...almaklum la...Sally ni kan berisi...dah macam tilam Vono dah katanyaa...hahahaha...Situasi kat atas ni serupa masa zaman kolej dulu...Kawan Sally, Hidayah suka sangat baring kat atas perut Sally...

Kalau tak dapat perut, lengan ke peha sure jadi mangsa...hehehe...tapi takde la Sally nak marah ke apa...sbb sejak dari azali lagi mmg macam tu...kalau dalam kereta dulu pun kakak Sally nak tidur, dia cari bahu Sally...sebab sure nyenyak tidur!

Kalau korang yang tak pernah buat, sure korang tak faham...tapi sebenarnya perbuatan macam ni mengeratkan hubungan kita...Sambil dia baring tu bukan baring kosong, time tu la masanya dorang akan paling relax dan suka bercerita...kadang-kadang benda yang dah dipendam lama pun akan secara tiba-tiba meluru keluar dari bibir...

Bagi Sally, baring dan berbual tu salah satu terapi untuk kurangkan rasa beban kat dada...tapi jangan la baring ikut suka...jumpa orang tepi jalan seret dia pulak...carilah kawan baik, atau family, adik beradik pun okay...but not your pakwe/makwe eh...sekeh nak?

You Might Also Like

5 comments:

  1. yang selalu buat macam ni kat saya... kucing2 yang ada kat rumah... hehehe...
    bila hujan lagi lah dorang bantalkan.. :)

    ReplyDelete
  2. Kucing saya selalu buat macam ni dekat saya. Suka sangat! Lagi-lagi bila diaorang panjat badan kita masa kita tengah baring. Tapi yang tak best tu, kalau bontot kucing tu menghadap muka kita. Rasa nak cekik-cekik je. hahahaha.

    ReplyDelete
  3. selalu buat kt kawan mcm ni! haha. rasa mcm wah selesanya. hahaha..

    ReplyDelete
  4. betul best kalau boleh baring kat orang yang berisi.. selalu suka usik Izzat, syok sebab isi dia banyak..

    ReplyDelete
  5. pasni boleh buat kat husband pulak. hehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!