Monday, May 4, 2015

Esok dah kerja~

Jujur kata...4 hari cuti mmg bosan...hahahaha...selain ke rumah makcik Sally kat Kluang...lepas tu melepet habiskan drama Korea yang Sally download, malam pulak siapkan assignment... Langsung x keluar rumah...rasa tepu otak!

Hehehe...esok dah start keja...nak kata happy tu tipu la kan...tapi actually Sally prefer bekerja daripada duduk je kat rumah...

Anyway, selamat bekerja esok!

Abang Demok pun tido awal..hahaha

7 comments:

  1. selamat bekerja kak sally! haha comelnya kucing tu pengsan. kucing akak ke tu?

    ReplyDelete
  2. saya yang tak bekerja ni, lebih suka duduk kat rumah berbanding keluar jalan-jalan..heheh. besok nak pergi cari kerja, doakan ye.heheh

    ReplyDelete
  3. Selamat bekerja...sy pun dok buat marathon K drama.....lately the girl who can see smells & Angry Mom best.....

    ReplyDelete
  4. salam singgah..selamat bekerja

    ReplyDelete
  5. Comelnya kucing! Selamat berkerja kak Sally. Saya baru dapat cuti hari ni :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!