Wajah Putih Gebu dengan My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skincare.

11:30:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

Pertengahan bulan March yang lepas, Sally menang Giveaway Whitening Intensive Booster Skincare yang dianjurkan diblog kak mialiana.com dan Sally terpilih sebagai 50 orang blogger yang diberi kepercayaan untuk menggunakan My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skincare.



Diam tak diam, sebenarnya dah hampir 6 minggu Sally menggunakan produk ni...dan yang bestnya, selepas 3 hari Sally pakai...ibu pun turut sama nak cuba...jadinya Sally dan ibu berkongsi menggunakan produk ni...Walaupun kecil, jangan takut sebab ianya tahan lama, kalau tak, takkan la sampai 6 minggu Sally tahan pakai dan ada lagi kat rumah..

Benda pertama yang buat Sally tertarik dengan produk ni ialah sabun pencuci muka dia...Bau dia persis macam bunga ros, tapi....sampai kat ibu dia kata macam bau daun pandan! hahahaha...tak kisah la kan, janji bau dia mmg sedap! wangi gilaa....



Muka Sally mmg agak teruk, bukan teruk kenapa la tapi banyak parut sebab Sally mmg suka picit jerawat..Bila dah picit tu mmg habis berbekas la semua…dan masalah Sally yang paling ketara bila muka Sally jenis kulit kusam…berbekas sana sini sbb Sally punya muka mmg takde pakai apa-apa krim…entah kenapa dari dulu lagi Sally mmg tak suka pakai krim atau apa-apa kat muka…tapi bila meningkat dewasa ni, dah berjumpa dengan ramai orang…nak tak nak kena la elokkan sikit muka.

Sally tak pernah jumpa produk macam My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skincare, yang mampu menghilangkan parut jerawat dan jeragat tebal dalam masa yang singkat, dimana proses pembaharuan sel kulit baru dalam 1 minggu dan proses pencerahan seawal 3 hari...Sampaikan ada blogger yang tegur, katanya muka Sally nampak lain…kenapa dah takde parut, kita tgk muka sendiri mmg tak nampak la tapi orang lain boleh perasan…mmg Alhamdulillah!





Muka ibu pulak mmg dah lama ada jeragat bawah mata, dan kulit dia jadi nampak kusam dan mmg nampak dia tua daripada umur yang sebenar…Lepas tgk muka Sally, makin pudar kesan jerawat, tu yang ibu terus nak guna jugak…and the best part, pakai dua orang pun masih cukup kot…tapi kalau nak kesan yang lebih baik, pakai la satu set untuk diri sendiri…Sekarang ni muka ibu dah okay sikit wajah lebih sihat dan lebih muda di samping menyerikan wajah kusam ibu.



Sally rasa, Whitening Booster Oxygenating Night Cream tu yang paling memberi perubahan kepada muka Sally…itu Sally tak tau nak terangkan macam mana, tapi bila Sally pakai…bangun pagi je rasa kulit tu menganjal dan halus..Bayangkan dalam masa satu malam je kita boleh rasa perubahan yang ketara macam tu kalau kita gunakan selalu macam mana perubahan dia kan..?



Kadang-kadang kalau malas, Sally akan guna Whitening Booster Day Cream je masa keluar rumah, sebab krim ni mmg unik sikit…Walaupun nampak macam krim ni agak berminyak dan sama je macam foundation yang lain, tapi Sally tak sangka sebenarnya yang krim ni menjadikan tona lebih sekata, lembut dan berkilau dan yang paling penting sekali, ianya melindungi daripada sinaran UV.



Kulit nampak cerah dan licin kan?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Giveaway Whitening Intensive Booster Skincare : Review Produk dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.

You Might Also Like

14 comments:

  1. wahh nampak makin licin muka kak sally. bestnya! teringin nak pakai

    ReplyDelete
  2. wah cpt betul hasilnya :) sy ni byk parut dkt dahi, muehehe. tgh cuba satu produk tapi rasa mcm xsuka sgt sebab terlalu wangi

    ReplyDelete
  3. ololo comeynye muka ibu sally.....

    ReplyDelete
  4. wow, bagusnya Sally.. mesti terus setia pas ni kan...

    ReplyDelete
  5. amboii..sempooiii mak sally pon join sekaki.. ^_^

    ReplyDelete
  6. berseri-seri.. :D Tahniah.. shad singgah dari segmen sama,
    - Shad

    ReplyDelete
  7. As salam

    singgah sini


    http://www.azneyshamsuddin.com/2015/04/wajah-putih-gebu-dengan-my-beauty-herbs.html

    ReplyDelete
  8. Nampak berkesan dan molek utk wajah cik Sally. Saya rasa patut beri peluang pd diri sendiri utk mencuba produk ni ^_^

    ReplyDelete
  9. Salam... Terima kasih sudi hantar entri review ini di

    http://www.mialiana.com/2015/04/giveaway-whitening-intensive-booster.html

    Entri ini layak untuk ke peringkat seterusnya di

    http://www.mialiana.com/2015/04/giveaway-whitening-intensive-booster_27.html

    Keputusan akan diumumkan pada 11 Mei 2015.

    Gud luck (^_^)

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  10. Wah nmpk berseri2...
    Jemput ke blog kita ye http://milobenikattepi.blogspot.com

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!