Masuk kelas goyang kaki makan kacang.

11:00:00 AM Sally Samsaiman 7 Comments

Boleh, sambil duduk dalam kelas sambil update blog?

Hahahaha...sebelum korang nak bising-bising, meh Sally nak bagitau...last two weeks Sally dah selesai buat presentation...dah masuk tahun ketiga baru terhegeh-hegeh nak ambik subjek "Presentation Skills"...

"Presentation Skills" ni macam buat public speaking la gayanya...

Disebabkan Sally dah buat presentation, jadinya kali ni Sally jadi penonton yang berhemah jela..hihihi...Kiranya sambil tengok presentation, sambil makan kacang...Banyak tajuk yang best harini...ada pada blood personality, dengue, what to do with recycle bottle, LEGO, jaundice, obesity among kids, good and healthy foods dan macam-macam lagi...

Sally buat pasal topik ape..?

Kalau dah Sally tu kan...mmg cerita pasal COFFEE jela!


Happy weekend everyone!

You Might Also Like

7 comments:

  1. saya suka wonda coffee!!!!
    n mocha is my favorite.. :)

    ReplyDelete
  2. sally mtk kacang tu skit..ngantuk nie..:)

    ReplyDelete
  3. Saya pun selalu bawa snacks kalau ada presentation.

    ReplyDelete
  4. hihihi kacang la ubat ngantuk

    ReplyDelete
  5. kalau duduk je tak dek bahan mengunyah memang mau lenaaa. hahaha

    ReplyDelete
  6. gempak r.. bleh usung makanan ke masuk kelas ? gila santai..
    kalo time CT study xleh tp ekot lecturer..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!