Tak sihat.

4:57:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments

Harini rasa macam nak pitam je...asyik selsema, migrain...mula daripada bangun tidur pagi tadi...tapi sebabkan semalam dah cuti, jadinya harini tak nak la ambik MC pulak...kesian pulak kat office kang ada yang huru hara..huhu...


Masa lunch tadi sempat la lelap sekejap sebab dah tak tahan sakit sakit kepala, nak pandang cahaya pun tak mampu...dah setengah hari Sally tutup lampu dekat bahagian Sally...nasib baik jugak tempat Sally tgh, walaupun tutup lampu masih lagi nampak terang la office...


Bersin non stop, selsema, gatal tekak, sakit kepala migrain...kira mmg pakej sungguh la kan..haihhhh...Balik ni nak rest, nak tidur kalau perlu...hopefully malim karang mata tak meliar laa...

Banyak benda nak tulis tapi mmg tak larat harini...

Cheesy! hahahaha
p/s : Esok nak update beberapa jenis resepi masakan korea dan cerita seram terbaru yang diarahkan oleh pengarah James Wan, Demonic.


You Might Also Like

9 comments:

  1. Nampak sangat tak sihatnya , typo pun merata. Get well soon kakak ! Tak sabar nak esok , nak resepi. Hahahaha.

    ReplyDelete
  2. Moga2 cepat sembuh.. jangan paksa diri nak update blog.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Cepat sihat Sally, jgn lupa take rest.. Musim ni..

    ReplyDelete
  4. musim kot sekarang..get well soon sally.. :*

    ReplyDelete
  5. moga cepat sembuh. minum air kosong lebih sikit

    ReplyDelete
  6. memang tak sihat sesangat tuh.. semoga cepat sembuh ya Sally..

    ReplyDelete
  7. Moga cepat sembuh, kak Sally :)

    ReplyDelete
  8. skarang da sihat ke Sally ?
    panas cuaca sekarang.. plain water banyak2 k..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!