Saturday, March 21, 2015

Sally & Loz Block | Kevin (Minion - Despicable Me)

Hehehehe....playing time! Ni merupakan block Sally yang terakhir buat masa ni sbb belum ambik stok yang baru lagi..hihihi...


Say hello to Kevin! hihihi...Kevin ni merupakan salah satu watak Minion dalam Despicable Me...Kalau sebelum ni Sally dah buat Dave (Minion - Despicable Me), kali ni Sally buat Kevin pulak...


Tinggal la mereka berempat dekat office Sally...hahahahaha...Sally ingat macam nak jual je benda ni...ada yang nak tak?

^_^

4 comments:

  1. dah lamanyaaa tak main block block ni :D

    ReplyDelete
  2. ala mcm best la pulakkk. kumpul bebanyak. huhu

    ReplyDelete
  3. yang mike tu cute.. beli lagi then kasi penuh office.. boleh bukak galery ehehe..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!