Sally & Loz Block | Mike (Monster Inc.)

8:00:00 AM Sally Samsaiman 11 Comments


Hehehehe...'block' pertama yang berjaya Sally siapkan...walaupun pada awalnya rasa macam dah malas gila nak buat sebab 'block' yang terlalu kecik...tapi yeah! I've done it! **clap clap

Jujur kata Sally bukan minat sangat main lego...tapi entah kenapa tetiba buat benda ni jadi addicted pulak...hahahaha...


Nampak tak berapa punya kecik 'block' ni..hahahaha...walaupun kecik tapi best main dia..hihihi...


Sepatutnya lepas siap buat Mike, Sally nak proceed dengan Sulley (karakter dalam Monster Inc.) tapi tak kesampaian sebab office-mate Sally nak beli Sulley daripada Sally untuk anak buah dia...jadinya tak sempat nak adakan partner untuk Mike...kesian kat Mike...huhuhu

So, next time beli Sulley balik..okay..?

You Might Also Like

11 comments:

  1. macam best je sally.. ni kalau ade yg tetiba update ni salah sally. hahah

    ReplyDelete
  2. Comelnya! (walaupun saya tak pernah tengok Monster Inc.)

    ReplyDelete
  3. mak ai...rajin sally ni rupanya.kalau lah AA jangan harap le.

    ReplyDelete
  4. rajinnya sally. kalau tira mmg awal2 dah surrender. hihi

    ReplyDelete
  5. rajin sally...hihihihih nak cntum tu mcm complicated je..h ihihihi

    ReplyDelete
  6. bg kat adik sy mesti duk diam je beliau, syok jgk buat bnda ni ^_^

    ReplyDelete
  7. apa awak ni..dah takde benda lain nak main ke? ;P

    ReplyDelete
  8. aaa Mike dah terpisah ngan besfren dia.. huuaaargh T.T

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!