Sally & Loz Block | Hello Kitty in Kimono

2:49:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments


Yeay!

Lego yang ketiga dah pun siap...hehehe...sebenarnya siap since hari Selasa lagi tapi tak sempat nak update kat blog!

Comel tak....actually walaupun yang ni besar sikit dari yang sebelum ni Sally buat..tapi sebenarnya yang ni lagi senang daripada yang dua tu...mmg senang gila...dalam masa setengah jam je Sally dah boleh siapkan..huhuhu...

Kalau ada yang nak beli yang lupa contact PIXELISTA - Menjual pixel dan pixel lego.

You Might Also Like

9 comments:

  1. masa kecik2 je main lego..tp klu sekarang ni dapat lego pun boleh main jugak..nak!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. yang besar laa lebih mudah dari yang kecil2 tuh.. seronoknya sesekali main lego..

    ReplyDelete
  3. Suka Hello Kitty! Comel sangat ni, kak Sally :D

    ReplyDelete
  4. mesti cantik letak kat dekstop tepi lappy

    ReplyDelete
  5. comel comel =) boleh main2 ni buat hilangkan stress..

    ReplyDelete
  6. ada jumpa hello kitty blocks tapi tak jumpa yang version kimono. comel je yang ni

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!