Sally & Loz Block | Gila main lego

3:06:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments

Kalau yang follow instagram Sally, pasti perasan kegilaan Sally yang baru..hehehe...Sally sekarang suka main lego...hehehe...bukan la lego yang original mahal tu...senang kata nama dia 'block' jela instead of lego...haaaa...

Semalam Sally dapat parcel daripada kawan Sally, Jart...dia la yang pengaruh Sally beli 'block' ni sampai la dok asyik buat benda ni je semalam...hikhik...awal-awal tu rasa macam payah, macam nak give up ada jugak tapi bila dah buat perlahan-lahan...terus jadi ketagih...Sampai blog pun tak pandang :P


Yang Sally tempah kat Jart, ada kartun daripada Monster Inc., Minion dengan Hello Kitty...Sally nak doraemon tapi takde stok pulak...sedih tau!


Tak risau sangat sebab ada panduan nak cantumkan...cuma antara rajin dengan tidak jela...


Blog ni kecik sangat tau sebenarnya...tapi bila dah siap tu takde la kecik...besar jugak...hehehehe...Sally dah siap buat Mike (Monster Inc.) dengan Dave (Minion)...comel gila oii...hahahahaha...nanti Sally update pasal Mike..

Kalau korang berminat nak beli jugak...boleh contact Jart -- SMS or WhatsApp 018—2318456 (8 am-9 pm)....atau usha Instagram dia, kat situ ada lagi banyak yang dah siap..hehehehe

Instagram : PIXELISTA

You Might Also Like

6 comments:

  1. Nak hello kitty tu ! Maceh. Muah muah. :D

    ReplyDelete
  2. fae x rajin la nak cantum2 lego ne hehe

    ReplyDelete
  3. aaaaa comelnya.. suka hello kitty !!! nanti up yang dah siap tau Sally =D

    ReplyDelete
  4. baru nak tanya beli kat mana. hehehe

    ReplyDelete
  5. Rajinnya weh main cantum cantum. Hahahah :P

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!