Sally & Loz Block | Dave (Minion - Despicable Me)

10:30:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments

Yeay! dah siap yang kedua...karakter kedua Sally buat, Dave daripada kartun Minion (Despicable Me)...yang ni mmg menderita seikit sebab banyak warna dan banyak sangat part yang kecil...tapi takpe...kita kena kuat semangat!

Motip!



Hehehe...Jumaat lepas masa lunch Sally buat...sanggup tak makan sebab dok sibuk godek benda alah ni..hehehe...tu baru part badan dia je...yang part lain letak dalam satu bekas sebab tak nak bagi dia hilang...

kat mana Sally beli benda ni...? Nanti Sally akan review insta shop dia...

You Might Also Like

14 comments:

  1. smartnya. susah tak nak buat ni? hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Susah tu tak la ain...tapi leceh sikit...

      Delete
  2. oit... awat yg dok gigig main lego ni???hahaha... tp comey la. syabas sb berjaya buat :-)

    zinziemeewah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...merajok dgn cnblue sbb x buat comeback... Hahahaha

      Delete
  3. auww comelll..
    dah lama tak main lego.. hehe

    ReplyDelete
  4. wahh rajinnya sally main benda2 macam nih..

    ReplyDelete
  5. nak ijau mata satu tu sekoooo! pelissss *kelip2 sebelah mata eheheh

    ReplyDelete
  6. Kalau ada masa dan kalau ada jual benda ni dekat sini, memang teringin sangat nak buat.

    ReplyDelete
  7. Mike saaaangat comel.. kaki kerengga melidi ehehe..

    ReplyDelete
  8. menarik... steps nk buat mmg dia provide ke???

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...mmg ada step yg dia bagi sekali dalam tuu :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!