Frozen Takoyaki di Kajang.

4:51:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments

Tetiba update entri petang cerita pasal makanan...hahahaha...siapa kat sini peminat Takoyaki..? Kalau korang minat takoyaki...korang mesti tau feeling makan dia tapi tak cukup kan...sebab kadang-kadang beli ada 3 biji kadang-kadang je ada 4 biji dalam tu...

Haaa! ni ada berita baik kalau korang suka makan takoyaki tapi malas nak tunggu tuan kedai golek-golek dia lepas tu rasa tak cukup nak beli 3-4 biji je...sebab ada satu kedai takoyaki yang jual frozen punya!




Dalam setiap pack ni ada 10 biji takoyaki...dan complete dengan segala bahan-bahan dia macam sos, fish flakes semua tu laa...cuma mayonis korang kena tambah sendiri...yang lain semua dah siap ada dalam tu!

Cara nak masak pun mudah sangat...korang just panaskan minyak dan goreng secara "deep fried"...Pastikan minyak panas tau sebab tak nak nanti takoyaki jadi lembik..hihihi...


Sure korang nak tau kat mana nak beli ni kan...ini kira berita baik untuk yang mana tinggal di Kajang atau kawasan yang berhampiran la kot...

Takoyaki House
Econsave Cash & Carry (Bangi)
Jalan Reko Sentral
43000 Selangor.

Senang je nak cari dia...kalau korang masuk ikut pintu depan tu...cari je lambang Coolblog kat sebelah kiri korang sebab dia ada kat sebelah tu je...senang kan!

Harga dia..?

Murah je...satu bekas yang ada 10 biji tu RM9 je...jatuh harga sebiji RM 0.90 je...murah kan...makan pun puas hati...ada 4 menu pilihan (chicken cheese, prawn, octopus & crabstick)...

Selamat bertakoyaki! :)

You Might Also Like

6 comments:

  1. Best gilaaaaa! Mesti beli kalau balik Malaysia nanti.

    ReplyDelete
  2. bila balik keja mesti kena pass by kedai takoyaki...teringin jgk nak makan tapi sampai sekarang tak terbeli beli lg..hehe

    ReplyDelete
  3. mengikut perkiraan mcm tak pernah je makan takoyaki ni. haha..

    ReplyDelete
  4. huuuurm inovasi lagi.. bagus2.. yang buat ni genius. sebab memang nak tunggu takoyaki masak
    pun amek masa.. dappnyee otopus hehe..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!