Daripada 2 ke 5 ke 11...!

10:24:00 AM Sally Samsaiman 13 Comments

Apa benda la yang merepek ni kan...hihihi...

Takde ape pun...sebenarnya 11 tu total kucing Sally yang terbaru yang ada kat rumah lepas kucing Sally yang bunting tu beranak sekali ni...kalau korang pernah baca entri dedulu ada la kenal kucing-kucing Sally kot...



hehe...ni la anak-anak bulusss mini Sally yang baru...ada 6 ekor yang baru lahir dan kisahnya sekarang ni dah ada 11 ekor la kucing kat rumah...riuh dengan bunyi loceng dia je...ketang ketung lagi dok panjat sana sini...hahahaha...

Kadang-kadang kesian tengok ibu yang asyik nak kena halang dorang tarik benda sana sini...dah macam jaga budak pun ye...kadang tu lagi dilarang lagi dia suka nak buat...sabar jelaaaa...~

You Might Also Like

13 comments:

  1. hehehe......
    semua comel2... :)
    saya dulu pun mula daripada 2 ekor.. lepas tu membunting je.. hehehe

    ReplyDelete
  2. wahhh ramainya warga kucing yang menetap dengan kak sally...nk sekor boleh? comel ni...kalau kita ade kucing, abeslah kucing tuh, tiap2 ari kita cium...hahahhaha :D

    ReplyDelete
  3. sally pun pencinta kucing! sorry konah tak pernah perasan pun! sama dengan konah tapi tak gagahlah nak sampai 11. huhuhuhuh

    ReplyDelete
  4. gebu n bersih bulu dia
    aah anak2 kucing mmg aktif n nakal
    kengkdg yg besar pun sama, habis pelanting bantal, remote tv
    layan anak kucing mmg blh kurangkan stress

    ReplyDelete
  5. comelnyaa anak anak kucing Sally. Hihihi :D

    ReplyDelete
  6. ehem. boleh lah mintak sekor ni. :P

    ReplyDelete
  7. Nak kucing jugaaaaaa! Cat-deprived ni :(

    ReplyDelete
  8. eeee.. saya geli kucing !!! tp kucing suka dtg pada sya....huhu

    zinziemeewah

    ReplyDelete
  9. aaaaa bestnya dapat bela kucing.. comel2.. hehehe.. part main nak kejar nak halang diorang tu parah.. semput jadinya hihi..

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum...

    Wahhh comelnya anak kucing Sallysamsaiman....kiranya awak ni CatLover juga la yer...Meh le join event gathering kucing di taman tasik titiwangsa nanti pada 15.11.2015 yer....Boleh berselfie lagi...hehehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!