Vintage Book Marker.

9:45:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments


Hehehehe...obsesi terbaru ni...lepas memborong buku yang banyak masa ke Big Bad Wolf Fire Sale 2015, Sally suka pulak nak membeli bookmark...padahal buku bukan banyak mana pun...saje nak menghabiskan duit..hahaha...takpe la..bukan duit orang kan...lalalalal...

Masa ke Quill City Mall yang baru bukak tu...ternampak Vintage Book Marker neh...terus rasa seronok nak membeli...dah selamat duduk dalam buku pun...Pilih punya pilih tapi tak tahu nak ambik yang mana, jadinya terbeli la dua...hahahaha...

p/s : Sally ada lagi 3 bookmark ni...kalau buat giveaway korang nak join tak..?

You Might Also Like

10 comments:

  1. comelnya bookmark.. buat la kak..sya tolong support.. :D
    nnt buat review buku2 hasil borong haritu ya..

    ReplyDelete
  2. he he he mesti lah saya joinggg~ <33

    ReplyDelete
  3. btw the bookmark sumpah vintage and never seen one before hahaha T_T
    nakk!!

    ReplyDelete
  4. join.. Hehe.. benda free 10 sen pun nak.. haha

    ReplyDelete
  5. cantik . selalunya tgk bookmark yg biasa je tu ...

    ReplyDelete
  6. lawanya bookmark tu. lain daripada yg lain!

    ReplyDelete
  7. comeynya..mzt la nak kak sally..hehe

    ReplyDelete
  8. kalau pilih kita jadi pemenang giveaway tu lagi suka..hahaha

    ReplyDelete
  9. Tayahla GA , bagi je kita semua tu. Hahahaha.

    ReplyDelete
  10. I is sokong nurie.. tak payah lah buat GA tu sally. bagi je kt ktorg dua orang ni ha.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!