Quaker Oats Fruit Bites

10:30:00 AM Sally Samsaiman 16 Comments


Ini semua padahnya kalau blogwalking..hahahaha...Terpedaya dengan hasutan Aisya, Sally pun TERrasa nak beli...secara kebetulan Sally, TERjumpa dan TERbeli dan dah TERmakan untuk breakfast..kekeke...

Quaker Oats Fruit Bites yang Sally jumpa ada dalam 2 variasi ni je.. Ada lagi dua jenis dalam kotak jugak tapi itu yang plain sahaja, jadinya beli jela dua kotak ni...hehehe...ini pun suruh mama bayar :P


Cubaan untuk makan sarapan, sedap dan kenyang! Setiap kotak ni ada 6 paket sahaja, sekotak ni pula harganya RM7 so, jatuh harga lebih kurang RM1.20 sepaket la...kalau takde beli makanan lain mmg berbaloi la...kekenyangan jadinya! Serius!

Lagipun mudah je...letak sepaket Quaker Oats Fruit Bites dalam cawan atau mangkuk, lepas tu letak air panas 100ml..! Done! Hehehe...Senang kan buat breakfast?

So, kepada yang nak berdiet macam kak Aisya, boleh la cuba..hehehe...Sally saje simpan buat stok kalau tak sempat nak breakfast atau lunch kat office je...Lagipun Sally mmg suka makan oats letak fresh fruits banyak-banyak, jadinya Sally takde masalah nak makan oats..!

You Might Also Like

16 comments:

  1. macam sedap je.. tapi tak sempat nak buat pagi-pagi.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni lag senang buat abe ... Huhuhu... Breakfast yg mudah

      Delete
  2. Replies
    1. Nak bgtau tahap ketaksengajakan...hahaha

      Delete
  3. Asalam sally..lma nya x bw cne.sally pa kbr hhe..wah nnt nak syorkn la kat hudbnd lya ni produk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam lya...sally sihat ke..alhamdulillah... Bagus! Cuba la nanti yeee

      Delete
  4. hahahahaha.. tak payah nak TERRR sangat lah sally oi.
    eh2, bila masa kita hasut? :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi mmg TER laaa... Hahahaha... Mmg Aisya yg hasut pun...hmmm... (ノ´ー`)ノ

      Delete
  5. wah wah wah.. menarik utk dibeli ni. memandangkan bdan makin dipam2 maka harus mkn makanan yg sihat dah mengenyangkn sebegini..huhu

    zinziemeewah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila cuba dengan sepantas kilat....! (´・ω・`)

      Delete
  6. kita belum try yg fruit bites ni. makan oat yg biase tu je. hehe

    ReplyDelete
  7. baiklah, nanti nak cuba jugalah...nak diet juga

    ReplyDelete
  8. Dekat sini pun ada tapi saya tak suka oats sangat. Sebab tu saya tak beli

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!