Makan tengahari bila sibuk.

1:53:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments


Iced Hazelnut Coffee - Nongshim Noodle - Cucumber

Asyik buat kerja daripada pagi...sampai tak perasan masa dah menginjak ke tengahari...Hari Jumaat biasanya office Sally rehat dengan masa tambahan setengah jam...Harini pulak lupa bawa bekal, bukan lupa sebenarnya...malas...konon nak harap kat ibu tapi dia buat-buat tak paham..hahahaha...

Nak g kedai bawah beli nasi pun malas, jadinya makan la mee segera...timun tu sebab dah mmg Sally simpan buat stok kat office...kalau boring je makan timun..hahahaha...sihat wooo! ehekkk... (sebenarnya timun ada promotion...lalalala)...

Janji ada jugak something buat alas perut sampai balik nanti kan...alhamdulillah...

Korang makan ape tu..?

You Might Also Like

11 comments:

  1. Timun jadi banchan ke kakak ? Hahahaha. Kita makan nasi laaaaa. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya sambil makan timun sambil terbayang kimchi Gomonae :P

      Delete
  2. Mknan org diet ni hihi..x pe jnji da buat alas Prut kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak diet mana kalau macam ni Lya..hahahaha

      Delete
  3. hehe qila makan petang je sbb class penuh pastu mana sempat nak solat zohor and makan T_T
    so mmg balik class makan sekali je huhu pastu makan biskut wuhuu

    ReplyDelete
  4. pagi tadi tengok goshop ada jual mee nongshim tu..tengok dia buat siap letak cheese lagi...teringin jugaklah nak rasa..

    ReplyDelete
  5. megi ni mcm yg iklan kat goshop la.. ekekeke

    ReplyDelete
  6. tak sabar nak dapat shin ramyeon

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!