Finally! Big Bad Wolf Fire Sale 2015!

4:14:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments

Kisah Sabtu lepas, nasib baik sempat nak ke Big Bad Wolf Fire Sale 2015, sebab yang Big Bad Wolf 2014 Sally tak sempat nak pergi...plus duit taraaa masa tu...hikhik..Anyway, thanks kepada kakak Aisya dengan En. Barney dia yang tumpangkan kita ke sana...kita sangat terharuuuuu~

Okay, drama kau Sally..drama...

 Hahahaha...sebenarnya mmg dah janji nak ikut Aisya kesana...Almaklum la dah terlepas sekali takkan nak melepas lagi kan...pulak kali ni fire sale, ALL FICTION TITLES semua RM5 jeee....murah gila kot..Takkan still tak nak pergi kan! Nasib baik sempat sebab semalam dah pun berakhir promosi ni..huhu



Rasa nak suggest kat management BBW, tahun depan kalau ada lagi mohon jadikan Sally dan Aisya ni duta buku...hahahaha...sesuai kot! :)


Amboi kak ngah, mak ngah...tengok buku tak pandang kiri kanan dah...Sorgaaaaa buku tau dak! Hehehehe


Ouhh...sebelum korang bermonolog sendirian sebab kenapa Sally dok rajin keluar beli buku pakai baju kurung ni...meh nak kasi tau...sebenarnya Sally baru balik daripada kenduri majlis resepsi anak kepada kawan ibu...Aisya pun sama...sebab tu la masing-masing pakai dah macam perempuan melayu kedua terakhir dalam dunia neh...Alaaa...sekali sekala kan....


Sally sebenarnya cari buku yang bergenre seram tapi tak banyak pulak yang best, jadinya dapat kaut 5 je...hmmm...okay la daripada takde kan...lagipun setiap satu RM5 je...so, takde la ralat sangat...dan sementara tunggu kak Aisya jemput kita, sempat la berlegar-legar kat Ampang Point tu cari buku...dapat la grab buku Catatan Mat Luthfi dan 'Bro, don't like that la bro' edisi Back To School...yang first edition tu takde stok pulak aihh...

...and....that's how duit daripada cheque Nuffnang habis..muahahaha

You Might Also Like

16 comments:

  1. lama x jenguk Cik Sally.. singgah jap =)

    syok nye nyopping buku. time BBW mmg patut ramai pegi borong.
    last pegi yang 2013 punya kebetulan ada kat sana.. lama sebenarnya tak beli buku hehe..
    kadang beli x bace =p

    ReplyDelete
  2. Hahahahaha banyaknyaaa duit Nuff dia. Kita tak sempat pun nak g BBW kali ni. T_T

    ReplyDelete
  3. Bila BBW 2015 nak sampai penang ni ye hehehe

    ReplyDelete
  4. bestnyerr pnah gak g sekali duluuu kat serdang kot best best best..

    ReplyDelete
  5. tak pernah berkesempatan nak pergi BBW, kalau nak pergi pun kat Penang la yg paling dekat tapi tula, memang jam gila, entah2 dri atas jmbatan lagi dah jam... huhu

    ReplyDelete
  6. entah bila nak dapat p...asik miss

    ReplyDelete
  7. best 3x shopping buku ;)
    nak bagitau photo card tue dah selamat sampai kat tangan cikbunga ;;) 9 Februari 2015.
    http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2015/02/photo-card-dari-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  8. saya tak pernah pegi BBW ni, kawan2 ajak pon tak nak pegi, terok beno,,haha

    ReplyDelete
  9. wahh3 sesekali terjah tempat macam nih, boleh memborong banyak buku.. lama tak baca novel.. tetiba jer..

    ReplyDelete
  10. Seronoknya shopping buku, kak Sally

    ReplyDelete
  11. ok tipu hikhik.
    tung lah hehe next year kita gi sama sama lagi ok1!!!

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!