Travelogue Korea : Random photo & activities

10:28:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments


Nama kedai salun rambut yang paling win sekali..! hahahaha


Beg ni yang paling jauh berjalan...

Kuala Lumpur - Japan - Seoul - Jeju Island
Jangan tanya kenapa, semuanya perlu dijawab oleh AirAsia...


 Suka gila tengok iklan ni..sebab dorang cantik sangat..sekali terbaca...

"Top Class Plastic Surgery"


Sejuk, kelaparan, lambatnya subway ni sampai...!


Testing makan Baskin Robbins kat Busan :)


Typical tourist!

Hahahaha....nasib la kat stesen Subway...kalau kat dalam train, segan melampau!


Cuba nak buat aksi yang sama...sekali semua orang pandang...

Dorang ingat tetiba patung dah jadi 4...

Sampai hati...

You Might Also Like

10 comments:

  1. Hahahah. memang win gila nama dia :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn...hahahaha....kitorang pun gelak je whole time berjalan

      Delete
  2. ok yg 1st tu takleh tahan gelak. haha!

    sally, takleh imagine kalau gambar last buat aksi yg sama.. mesti lg best. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la Aisya oii! hehehehe

      tolong la jangan imagine -_-

      Delete
  3. haha... nama kedai tu memang paling win. nak masuk pn scary kot..hehe
    iklan plastik surgery tu memg.. kt subway sgt banyak kan... totally different muka tu after surgery. hebat sunggh teknology diaorang

    zinziemeewah

    ReplyDelete
  4. muka tunggu subway tu tak menahan heheh

    ReplyDelete
  5. Mesti comel klu sallt wat muka camtuh.
    ngeee..

    ReplyDelete
  6. Salam Sally ..kak lya sggah sini.Huhuhu LARVA tuuu comel laaa..Seronok nsmpak Sally ngan kwn2 happy

    ReplyDelete
  7. Dengar kata iklan plastic surgery clinic memang merata-rata dekat situ.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!