Pak John Steamboat & BBQ eCurve berhantu.....

3:57:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments

Betapa berhantunya restoran steamboat ni sampai Sally datang lagi ke sini...kunjungan pertama boleh baca pada entry (Pak John Steamboat & BBQ eCurve : Christmas Buffet Menu Special)..hahahaha...tak reti nak buat cerita seram la nak oii...hahahaha....Sepatutnya update entry ni beberapa hari lepas...sebab macam dah dua minggu lepas dah perginya...pastu si Nurie g tegur pulak yang takde antara kami bertiga yang update pasal ni...

Kali ni pergi berempat, Nurie dan suami dia, Bella dan jugak Sally...Bajet Blogger Buddies takkan terpisah la...keh keh...Padahal sebab voucher dah nak expired je cerita dia...hahahaha....



Nampak macam bersih je kan meja..?

Padahal sebelum ambik gambar dah settle kan meja kasi kosong...hahahaha...okay, sumpah tipu kalau makan buffet korang makan sikit...ke kitorang mmg makan banyak ek?


Sally rasa nak suggest kat Pak John punya management supaya ambik kitorang jadi duta la...selain daripada suka makan Pak John, kami jugak masih kurus lepas makan...gittew~

Okay, angan-angan yang sangat melampau...

Stress...

Kbai...

Itulah kisah Pak John Steamboat & BBQ eCurve yang berhantu.....sebab ada "Hantu Makan" yang datang..kekekeke

You Might Also Like

17 comments:

  1. risau la kalau berhantu ni...kot kena datang sebulan sekali

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan risau kak...berhantu tu utk sally je...hahahaha

      Delete
  2. Ramai betul respon positif pasal pak john steamboat especially bab SEDAP tu... memang SEDAP sangat ekkk?? awat laa jauh sangat pakjohn :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap sbb makan non stop and menu ala carte dia sedap! Serious! Mmg laaa jauhhhh...tapi lapar, mengidam mmg nak kena g jgk

      Delete
  3. Hahahahaha mmg berhantu ! Kita baru nak update cerita ni besok. YaAllah gila basi lebih lebih.

    p.s : teringat alkisah waffle dalam kuah tomyam. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...basi pun update jela...jgn lupakan sayaaaaa....

      P/s : jangan la bg ingat oiii...aishhh

      Delete
  4. Hahahah. verangan nak jadi duta pak john ni. :D

    ReplyDelete
  5. ramai bloggers yg suka makan sini. harga pun ok ok jugaklah. nak pergi tapi jauh. aduii

    ReplyDelete
  6. yg paling hantu yg tengah tu ha... *harap dia tak baca*

    hahahahhaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHAHAHAHAHAHAH ! DAH BACA NIIIIII. :P

      Delete
  7. ramai blogger citer pasal steamboat ni ...

    ReplyDelete
  8. hahaha..akak ingatkan betul2 berhantu la tadi..cettttt..tipah tertipu rupanya..ye ye, pak john steamboat mmg sedap..tapi lagi sedap kat johnny's..hehehe

    ReplyDelete
  9. haiihhhh bukan main lagi "hantu2" ni makan yek..hehe

    ReplyDelete
  10. wah makan besar nampak.. mana aci nak ikot jugak

    ReplyDelete
  11. Teringin nak makan sini juga! Best lah kak Sally dapat makan kat sini :D

    ReplyDelete
  12. oit oit..tengh mncari tmpat steamboat yg best juga to risau pula kalau dh kena rasuk ngan hantu tmpat ni kan... dhla area xjauh dr ofice.huhu

    zinziemeewah

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!