Berjimba di Taman Botani, Kuala Lumpur

8:50:00 AM Sally Samsaiman 9 Comments


Sebenarnya takde pun plan nak g sini tapi lepas tolong Dayah cari rumah sewa untuk dia praktikal pada bulan Februari nanti, singgah la sekejap ke sini....ini sebenarnya kali pertama Sally ke Taman Botani di Kuala Lumpur ni...punya ramai orang sampai nak parking pun pusing nak dekat 3 kali...!


Syifa' -- Sally -- Dayah


Kesayangan Sally.

Kawan baik Sally daripada zaman kolej sampai la sekarang...senang cerita...mmg susah sangat nak jumpa masing-masing...masa ni pun Iera tak ada...ganti dengan kawan Dayah...Thanks Mira sebab jadi photographer kami! hahahaha...
 





“A friend is someone who knows all about you and still loves you.”

You Might Also Like

9 comments:

  1. Tak pernah sampai sini lagi. Best tak kak Sally?

    ReplyDelete
  2. tgk gambar nampak cantik tmpt ni.. tak pernah plak p.. kawan2 ni tak perlu ramai, sorang dua pun ok, asal ada masa susah n senang..

    ReplyDelete
  3. sis pun x sampai lagi ... elok utk relakskan minda kat situ kan ...

    ReplyDelete
  4. tenang ja tengok nature2 camni. ^^

    ReplyDelete
  5. lepak yang tak plan tu kekadang lagi best.. impromptu hehehe.. CT pun tak penah pi infact rasanya tak penah tahu KL ade taman botani wakakaka..

    ReplyDelete
  6. semua comel2..kak lya lau jumpa sally rasa nk cubit pipi jer ..

    ReplyDelete
  7. ramai orang KL suka gi sini..asyik tengok PC je, nak jugak tengok pokok..hehe

    ReplyDelete
  8. Pernah ke Taman Botani ni tapi kat Penang.. Zaman muda mudi.. :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!