Again, From Canada with love :)

11:42:00 AM Sally Samsaiman 13 Comments


Yup..

Mmg tajuk dia tak salah...ini kali kedua Sally dapat cenderahati daripada Farah (http://herlifemanual007.blogspot.com/)...Hahahaha...rasanya setiap kali Farah buat giveaway je Sally yang sapu...maaf, itu tandanya jodoh Sally dengan adik kita ni kuat...weee~

[Giveaway] Hello from Canada yang dijalankan pada bulan Disember lepas ternyata mmg bawa rezeki kat Sally...tak dapat pergi ke Canada, dapat fridge magnet pun jadi la...Walaupun dihantar daripada Malaysia, kira okay laa...hehehe

Thanks my lovely Farah!

Entry sebelum ini : From Canada with love :)

You Might Also Like

13 comments:

  1. Sally masuk apa giveaway pun memang semua dia sapu. Lol ! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rezeki...hahahaha...alhamdulillah... Mohon jgn dengki...! ( ´∀`)

      Delete
  2. Tahniah sally.. sama laa dapat jugak, dah sampai 2 ari lepas..

    ReplyDelete
  3. huhuhu masuk apa pun ade bahagian untuk menang..
    murah rezeki ni :D ehehe tahniah tahniah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...thanks ct...alhamdulillah...kadang-kadang kena..kadang tak ;)

      Delete
  4. Tahniah kak sally. Samalah sayq pun menang dua2 giveaway ni haritu

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Hikhik...tengkiu.. Tengkiu! (^ω^)

      Delete
  6. Alhamdulillah, selamat sampai. Yeay yeay!

    ReplyDelete
  7. maka bertambahlah koleksi FM Sally..hehehe

    ReplyDelete
  8. yeayyy. cantikkkk! hehe. congrats sallyy

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!