Review Blog | Group 8 - invisiblenote.blogspot.com

2:00:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments



http://invisiblenote.blogspot.com/

Hwaaaa...dah petang...sumpah sejuk gila kat sini...huhuhu...okay, jom kita berkenalan dengan pemenang untuk group yang kelapan....dia bahasakan diri sebagai IM...selalu je datang berkungjung ke blog Sally tapi Sally pulak jarang kesana...ohhh sangat malu dengan diri sendiri..hahahaha....

Masa dok tengah scroll "About me"...nampak satu part:

Nota Nasihat
Kepada blogger atau pengunjung blog Invisible Note yang beragama Islam, diharapkan sebelum anda explore blog ni, anda sudah menunaikan rukun Islam kedua atau dengan lebih jelasnya, SOLAT. Anda sangat cool kalau baca, faham dan laksanakan nasihat ini :)

Nasib baik masa tgh review belum masuk waktu Asar, kalau tidak..sentap jugak dik nonnn haaa..kekekeke...Pertama kali nampak satu blog yang stick kan nota nasihat macam tu...betul..kadang-kadang kita dahulukan blogwalking daripada menunaikan solat..thanks IM sebab ingatkan kami selalu...

"Mula berblog sejak 2011 tapi asyik tenggelam timbul pada awalnya dan tengahnya."

Biasa la kan IM, ada pasang surutnya...Sally pun mula berjinak dengan blog pada tahun 2011...eh, dah kenapa cerita pasal Sally ni..hahahaha..IM ni rasanya sama baya atau kurang lebih dalam lingkungan umur Sally la kot...katakan belum separuh abad...huhuhu...entry banyak berkisar tentang ketuhanan dan tentang keagaamaan...Sangat rajin join segmen atau giveaway...Dan ada beberapa tutorial yang IM kongsikan...

So, jangan lupa follow IM nanti tau! :)

6 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Review Blog | Group 7 - dianeeya.blogspot.com

10:00:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments


Diam tak diam dah masuk blog yang ketujuh dah kan...fuhhh...sumpah penat nak review beberapa blog...kalau tau next time Sally buat 2-3 blog je...hahahaha....

Blog Niya (bukan nama sebenar) ni baru-baru ni je Sally follow...sebab rasanya dia tak pernah g blog Sally dan Sally pun belum pernah jumpa blog dia..hehehehe...so, fair and square...

Niya pun muda lagi...Baru je 12 tahun...haihhh...rajin betul dah buat blog..muahahaha...rajin sangat mendoodle, Niya ni blogger yang berasal daripada Pahang...Seorang yang sangat minat perihal Korea atau lebih specific, dia sangat minat Running Man...well, tu dah biasa dah...ramai yang minat RM pun dalam Malaysia ni..huhuhu

Ada jugak satu "tab" dalam blog dia utk freebies dan sebagainya...rajin memberi la kiranya ni..huhuhu...Blog ni blog baru...sebab blog sebelum ni ada sedikit masalah...so, just go and be friend with her.. :)

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Jeju Island; here I come.

8:39:00 AM Sally Samsaiman 13 Comments

Happy Sunday everyone!

Sally ada di Gimhae Airport, Busan untuk menunggu flight ke Jeju Island pada pukul 10.35am jap lagi...I'll be spending my weekend in Jeju before transit again to Seoul, my last destination for my 11 days trip to Korea...

Sorry sbb beberapa hari ni Sally tak dapat nak blog walking...mmg jadual trip pack sangat dan line internet agak susah sikit dekat Jeju ni...hopefully korang sihat la semuanya ye..

Love from Jeju.. ♥‿♥



13 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!