Zolace : Butik online pakaian muslimah di Malaysia!

8:00:00 AM Sally Samsaiman 18 Comments

Shopping time!

http://www.zolace.com/

Sally tak pasti korang pernah dengar atau tidak, tapi Zolace ni merupakan salah satu daripada online butik Muslimah Malaysia baru yang menyajikan kita dengan koleksi muslimah secara penuh...daripada tudung, blouse muslimah yang feminine,skirt maxi labuh yang cantik sampai la ke handbag yang up to date! Kira macam one stop centre untuk shopping semua jenis koleksi muslimah laa...Senang kot...semua benda ada...Tak payah nak cari jauh-jauh..hehehehe...Sediakan duit secukupnya je..

Sally pun sebenarnya baru je jumpa dengan laman web ni...mula-mula tu macam kecewa jugak la sebab takde baju yang cantik untuk saiz Sally..hahahaha...susah betul bila ada banyak lelebihan lemak ni...tapi....jangan tak tau, Zolace punya tudung bawal corak, tudung bawal plain semua cantik!!! Kalau korang biasa pakai tudung bawal cotton atau tudung bawal satin, Sally suggest korang cuba tudung bawal chiffon daripada Zolace...comel gila, dah la lebar...kalau korang nak pakai macam shawl pun boleh...tak percaya?


Haaa..kan dah cakap...mana la Sally tak suggest kat korang...Sally sendiri dah ada 4 helai tudung daripada Zolace tau...errr....maaf...Sally suka gila tudung dia lagipun tudung bawal dia kira affordable jugak la...tak mahal tak murah...kena dengan kualiti dia...Jahitan dia sangat kemas, dia lebar, kain dia tak panas..dan yang paling best sekali...tutup aurat!


Daripada kelas, sampai ke kenduri kahwin sampai la ke pejabat...dah 4 hari berturut dah Sally pakai tudung daripada koleksi Zolace ni...haiya! Rasa macam nak kena beli lagi je..hahahaha...takkan la asyik nak pakai yang sama je kan....Tak best...hahahaha..okay, tu mmg alasan untuk shopping..!

Lupa nak cakap...sebenarnya Sally ada la jugak terselit beli satu bag..hahahaha...bukan niat nak ambil tapi macam cantik la pulak bag dia...Sally tak minat sangat dengan handbag...bukan la sebab tak feminine ke ape...just Sally ni cepat rimas, tak suka bawa barang kat tangan...Sally ni mmg careless sikit..suka tinggal barang yang pegang kat tangan..so, Sally mmg suka bawa sling bag atau nak lagi senang bawa backpack...sebab confirm tak tinggal..hihihi

https://www.zolace.com/bags-online

Ini bag yang Sally beli...warna hijau lumut...serius, kualiti dia best...cantik je kulit dia...yang penting dia besar dan sangat sesuai untuk Sally yang suka bawa macam-macam dalam bag..hehehe...So, dah beberapa hari ni bawa bag baru g pejabat..hihihi...

https://www.zolace.com/bags-online


Sally suka sangat tengok Instagram atau Facebook Zolace ni...sebab fashion mix and match dia sangat la cantik...alahai...untungnya badan orang yang ada saiz ni...hehehe...eh, korang jangan risau...saiz dia sebenarnya besar tau...mmg akan menutup aurat...bukan jenis yang melekat pada badan...mmg online butik muslimah Malaysia yang terbaik tau! Sally rasa macam nak beli long palazzo pants dia yang warna putih tu...cantik kan? Sally suka juga pakai palazzo...sebab besar...lepas tu selesa...

https://www.zolace.com/dress-muslimah

Kepada korang yang suka dengan dress...kat Zolace ni pun banyak jenis dress yang cantik, sesuai untuk muslimah macam kita ni...mana nak dapat online dress muslimah yang design fresh macam ni...Sally sure korang mesti suka...hehehehe...Ni yang membuatkan Sally rasa nak kurus cepat-cepat ni..hahahaha...motif sangat tau!

Selalunya kita tak suka beli online sebab takut kos penghantaran yang mahal kan..? Tapi korang jangan risau...bila membeli dengan Zolace ni, mereka mmg provide free-shipping ke seluruh Malaysia...bukan setakat Malaysia je, Singapore sampai la ke Brunei pun free...kan best gitu...walau kat mana korang berada...boleh shopping dengan gembira sebab korang just bayar harga yang korang nak je! Minimum order? Takde! Jangan risau...walau sekecil mana barang korang beli...tetap free-shipping, no end date!

Untuk korang yang suka membeli...tapi tak suka bila ada sales time tengah bulan je...ni lagi satu berita baik! Zolace ni ada daily deals tau...So, setiap hari akan ada barang yang dorang buat sales...So, setiap hari akan berubah barang dia...itu tak kira best lagi..? So, setiap hari boleh ke website dorang dan pilih benda yang sales...berbaloi-baloi tau...sebab hari-hari ada sales...

Sales, free-shipping, no end date....


Apa lagi yang korang tunggu! Jom shopping dekat Zolace...! Hehehehe...

You Might Also Like

18 comments:

  1. Wah, menarik :) boleh try usha2..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan usha je..beli sekali...! hahahaha :D

      Delete
  2. Replies
    1. hamboih! sila terkeluarkan duit sekali shopping :D

      Delete
  3. Kita pun ada tudung dari Zolace ni ! Memang besttt. Sejuk weh.

    ReplyDelete
  4. baru lpas shopping dekat zalora tak dak duit nak pergi klik dekat zolace pulak. hahaha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, sempat lagi...dia tgh ada sales ni...muehehehe...YES! Sila cikidaut!

      Delete
  5. ngeeee nama perempuan mesti tergoda kan! hahaha comey berkenan pulak tgok sally pkai bawal corak ngeee!! beg pon comey belum bukak web dia lagi.. mau giler! kehkeh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan kak! jangan tak buka! sila sepantas kilat kesana!!

      Delete
  6. Replies
    1. cuci awal-awal kak...dengar kata bonus keluar awal kan..hikhik

      Delete
  7. Wah wah wah menarik ni ..Jomshopping kat sini pulak la ..

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum sally, wahh cantik sangat. tadi dah buka website dia, tergoda sat. hehehhee

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!