Wedding waktu malam..?

6:28:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments

Malam ni ada dua orang rakan sekolah Sally yang akan bertukar status kepada isteri orang...syukur rasanya...tapi Sally cuma dapat datang salah satu je sebab kedua-duanya buat majlis pada waktu malam...dan Sally terpaksa cara yang agak dekat dengan rumah Sally...

Rasa ralat jugak sebab kedua-duanya dah bagi kad kan...so, macam rasa bersalah pulak kalau tak dapat pergi...tapi InsyaAllah kalau dapat lari sekejap ke kan...mmg akan cuba jugak pergi la...dah la masa serentak...

hehehe...malam ni pakai baju kurung je...sebab takde baju yang fancy pun walaupun nak jejak majlis kat hotel pun...hehehehe...hopefully semuanya berjalan lancar untuk kedua-dua pasangan :)

#Throwback : Wedding cake kakak :)

You Might Also Like

9 comments:

  1. Mkn kenduri kawin la sally mlm ni

    ReplyDelete
  2. Saya pun nak kena pergi dua weddings hari ni. Tak sabar nak makan lauk orang kahwin! hehehe :D

    ReplyDelete
  3. sy untuk tahun ni dah settle dah kenduri semua. tunggu jemputan tahun depan pulak. hehe..

    tahniah dan selamat pengantin baru utk kawan2 sally ye. :D

    ReplyDelete
  4. Nomnom dapnya wedding cake tu wiwiwi

    Wah dh lama pulak qila tak gi kenduri hm
    Umi selalu tinggal qila dkt uia ni ha hihihih

    ReplyDelete
  5. Cepatlah update pasal wedding tu ! Hahahaha. Semalam da bagi teaser dah. :P

    ReplyDelete
  6. slelau wedding malam org berada je buat. buat kat hotel. hehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!