Travelogue Korea : A night in Gangneung

4:06:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments

Dekat Gangneung ni sebenarnya takde pape pun...yang famous cuma laut dia je rasanya...Malam lepas makan-makan dekat bawah Paldogangsan Guest House, kitorang berjalan-jalan la kat sekitar banda ni...jalan kaki je...sebab mmg takde transport lain pun...hahahaha...tapi sumpah, sejuk melampau!



Actually tak jalan jauh pun...sebab sejuk gilaaa...tapi yang part paling kelakar bila ada 7 kedai seven eleven yang bukak kat sepanjang jalan....hahahaha...ada yang besar...ada yang kecik....macam tak bermotif pun ye...hahahaha...


lepas tu tepek muka tuan blog sengeh...haihhh...ape la kena dengan budak ni..kekekeke...sebab tadi ada yang tegur cakap Sally update travelogue takde muka Sally...huhuhu

errr...kenapa nampak macam takde motif ek update...sebenarnya banyak tempat cantik tau...tapi sebab gelap nak ambik gambar jadi limited sikit...so, semuanya kelam je...adeh!

Selamat tahun baru 2015!

You Might Also Like

10 comments:

  1. macam kat penang lak rupa dia. hehehehe :D

    ReplyDelete
  2. gangneung jugak disebut sbg gangnam jgak kan?ke gangneun and gangnam adalah tmpt yg berbeza?ihiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Langsung x sama..gangneung dlm daerah gangwon-do, gangnam ada kat bandar Seoul... (^~^)

      Delete
  3. Replies
    1. Dah balik sini dah BBL....cmne nak kirin salam org sana...

      Delete
  4. gambar 1st tu cantik plak. hehe

    ReplyDelete
  5. cahaya di jambatan yg menarik ... warna kegemaran sally tu...

    ReplyDelete
  6. letak lah gmbr peng-update byk lagi oi hihi. Kak sally tp kan kelam pun tetap cantik uish. Beestnyaaaa :(((

    ReplyDelete
  7. sekali tujuh kedai 7e ade..
    kalo tngk citer korea pun mmg banyak mini mart sepah sana sini kan..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!