Solemnization of Nabila & Haffiz.

3:14:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments

Kalau korang ingat, Sally ada cerita pasal wedding waktu malam..kan? Ralat sikit sebab hanya mampu pergi ke kenduri Nabila je..yang Diyana punya tak sempat sebab mmg kekangan masa malam tu...takpe la...pape pun Sally doakan daripada jauh, semoga jodoh mereka berpanjangan..InsyaAllah...

Sally pilih kenduri Nabila sebab buat dekat Hotel Flamingo, which is venue yang paling dekat sekali dengan rumah sebab Sally takde transport nak gerak...dah la malam pulak kan...Alhamdulillah la ada orang nak hantar balik..kekeke...


Malam tu mmg simple je, sebab ayah Nabila tak nak buat majlis yang terlalu besar...ouh...sebelum terlupa...ayah Nabila merupakan pengarah terkenal, Mohd Noor Kadir, jadi malam tu ada la beberapa orang selebriti yang hadir termasuklah Yusry KRU, Lisa Surihani, Dato' Yusof Haslam, Ahmad Idham, Dato' A.Rahman Hassan, Dato' Rosyam Noor dan isteri dan beberapa selebriti yang lain laa...majlis malam tu diacarakan oleh pelakon, Helmi Gimik.


She's too beautiful!

Sally mmg tak sempat nak ambil gambar dengan dorang semua sebab dok asyik mengejar pengantin je..hahahaha...tapi nampak jugak la dorang kat red carpet masa dorang nak masuk...


Malam tu mmg makan sedap...hahaha...sebab Sally lapar...balik kelas lambat dan terus je shoot ke majlis dia...and I love the dessert! Sagu gula merah...Ya Allah, sedap gila...Sally sapu 3 mangkuk sebab kawan Sally tak nak..kekekeke...


I love her dress, I love her make up..Gosh! I love everything that happened that night...seronok tengok kawan-kawan semua dah bertukar status...ada yang dari status isteri nak tukar jadi ibu, dari tunangan nak jadi isteri...syukur sangat sebab dapat saksikan hari-hari bahagia mereka jadi depan mata...


Wefie!

Terus naik atas pelamin utk ambik gambar...punya la takut lambat nak tunggu turn..hahahaha...


and yes! I managed to get selfie photo with the beautiful bride...hehehe...


antara kawan-kawan sekolah rendah sampai sekolah menengah...alhamdulillah masih lagi berhubung walau jarang jumpa...

and lastly, 


Congratulation to both Nabila and Haffiz! Semoga berkekalan dan dirahmati Allah selalu!

You Might Also Like

11 comments:

  1. pelamin cantikk.. pengantin cantikk.. sally pun cantik! hehehe

    ReplyDelete
  2. cantiknyaa pelamin. banyak bunga bunga. suka suka ^__^

    ReplyDelete
  3. Cantik sangat pengantinnya :D

    ReplyDelete
  4. sabar ye sally...inshaallah jodoh sally bakal menyusul nanti ;)

    ReplyDelete
  5. awww.. cantiknya pengantin perempuan!!

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!