CNBLUE and 2014 MAMA Awards.

10:16:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments

Mnet Asian Music Award atau MAMA Awards...
Kalau peminat kpop surely tau pasal award ni...kalau kat 8TV sekarang ada ulangan yang start pukul 9.30pm...Sally tgk secara LIVE kat Astro Channel M (390) yang start pukul 7pm tadi lagi...


Tak sangka CNBLUE menang anugerah Best Band Performance walaupun agak tipis peluang nak menang semalam sebab competitors dia Ft Island...dan ada beberapa band lagi...Sally ingat Ft Island sebab dorang sama agency dengan CNBLUE...Semalam mmg bertungkus lumus la vote dan nasib baik jugak la menang sebab tahun lepas pun dorang dah melepas untuk awards yang sama...

Papepun Sally just happy sebab dorang menang walaupun terpaksa wakilkan AOA (salah sebuah group bawah naungan FNC Entertainment jugak) untuk ambikkan anugerah...sebab dorang ada kat onsert malam ni kat tempat lain....


Okay, Sally mmg happy gila..kbai!

You Might Also Like

11 comments:

  1. congratulations CNBlue...tak tgk sbb tak minat tgk award program

    ReplyDelete
  2. Saya tak tengok pun MAMA live. Dekat sini, kalau nak tengok, kena bangun pukul 3 pagi. Tidur lagi best. hehehe. Tahniah CNBLUE :)

    ReplyDelete
  3. tahniah2 ! happy gila la sbb feberet. hehe. :D

    ReplyDelete
  4. Tgk2. .bnyk kt Exo mng, 4 awards . Kecewa terus BTS xmng T.T tp cn blue xdgt kn. AOA yg naik . baru nk skodeng minhyuk patik

    ReplyDelete
  5. wahhh.. CN BLUE... tahniah, sally mesti tergolek2 hepi tu... hihi

    Mama Niza

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!