Sally busy yang terlampau.

4:03:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments

Aktiviti menulis travelogue terpaksa la ditunda...Sally serius mmg terlalu busy skrg sebab kejar dateline untuk assignment kelas this week...tu la...orang sibuk g kelas, kita busy g Korea...kan dah banyak benda tak sempat buat...hihihihi

Sally tau banyak hutang blogwalking kan...takpe...korang tunggu jela next week...nanti Sally datang serrrrbuuuuu blog korang..hehehe...for meantime ni mmg susah sikit la...masa menulis ni pun sbb dah hilang idea nak buat assignment...tu yang masuk jugak blog sekejap...

Lagipun sekarang mood kelaut sikit sebab tak dapat g konsert CNBLUE, 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Nanjing, China...Bajet konon feeling macam heart broken laa...hahahaha...Sally pernah jugak update pasal konsert ni dalam entry the journey for 2014 CNBLUE Live Can't Stop concert continue in Nanjing, China...tapi kali ni mmg sure Nanjing akan jadi last stop untuk tour ni...

Beberapa orang kawan Sally dah sampai Korea sebab nak g Nanjing sekali dengan CNBLUE and ada beberapa orang lagi yang akan terbang direct ke Nanjing hari Sabtu ni... Jadinya, Sally pun hanya mampu doakan dorang semua selamat sampai dan selamat pulang nanti...sebab ada benda yang Sally kirim kat sana..hahahaha...

Okay la...penat bebel..got to go!~

You Might Also Like

9 comments:

  1. Seronoknya nak pergi dengan CNBLUE , kite ni pergi ikut dalam mimpi jela. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau berduit boleh la kakak...
      ¯\_(ツ)_/¯

      Delete
  2. zaza pun sama.. mimpi je la yg boleh hihi..jgn duk kelaut sgt ye sally! hahaha

    ReplyDelete
  3. tak pe sally..akan datang sally boleh pegi..akak bagi kebenaran ..muahahahah..

    ReplyDelete
  4. Takpe la kak Sally. Lain tahun boleh pergi lagi.

    ReplyDelete
  5. salam singgah sini dik Sally...sabar jerlah dik Sally...yang penting nanti dapat sesuatu yang penting dari sana....apakah tu...jangan lupa di kongsi yer...

    ReplyDelete
  6. Hehehehe.kecian kak sally kiteww ni haih.

    Good! Mampu doakan jelah eh hihi.
    Fighting kak sally!!!
    assignment!!!

    ReplyDelete
  7. wahhh. .Cnblue :D nk jgak jmpe minhyuk comelss. .

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!