Saturday, November 1, 2014

Nashrah birthday celebration! :)

Ini malam lepas Sally g makan kat Wangsa Grill...hahaha...daripada tengahari sampai la ke malam asyik makan je Sally kan...cuma kali ni keluar makan dengan kawan-kawan masa zaman sekolah menengah...Kalau yang dah lama follow blog Sally sure akan kenal dengan dorang ni...sebab tahun ni banyak kali jugak Sally cerita...err...ini entry lapuk..tapi baca jela kalau nak..hehehe

Alkisahnya kami nak buat surprise untuk Nashrah yang celebrate birthday pada 28th Oktober lepas, tapi lewat sehari la kami celebrate sebab masing-masing agak busy dan akhirnya dapat la jugak celebrate...Daripada Restoran Jiran kat Wangsa Maju terpaksa tukar ke Pizza Hut Wangsa Maju sebab lupa buat reservation dekat Restoran Jiran...ini lah susahnya kalau bagi kerja kat lelaki... -__-''


Bukan main susah nak set..hahaha...nasib baiklah staff dekat Pizza Hut tu baik hati nak tolong...siap nyanyi apa semua kan...senang kerja..hahaha..time tu Nashrah feeling ala terharu je...tapi sebab segan nak menangis dia sengeh je..hahaha...


Kan Sally dah cakap dia sengeh je...hahaha...seronok dia...hahahaha...sebelah tu kawan baik Sally dari sekolah rendah sampai la sekolah menengah sampai la sekarang, Nasyitah.


Antara budak lelaki kelas Sally dengan birthday girl...hehehe...


Sally dengan Fifi...waktu zaman sekolah, kelas Sally ada 8 orang je perempuan...so, malam kelmarin hanya ada 4 orang je yang dapat datang....


Muka Sally mmg pelik..haha..




p/s : Sayang dorang sangat :)

10 comments:

  1. Bestnya celebrate birthday kawan sekolah. Kami lepas habis sekolah jarang celebrate sama-sama macam ni

    ReplyDelete
  2. termengidam pulak tgk kek tu..ahaha..happy bday kwn sally! ^^

    ReplyDelete
  3. happy sesekali dpt jumpa . sebenarnya bila tak ramai lagi best sbb dpt borak dgn semua org kan ...

    ReplyDelete
  4. wah..sambut dengan kawan2 sekolah tu..best nya..bukan senang nak berkumpul..kan??

    ReplyDelete
  5. bestnyaaa sally ...bukn sng nk berkumpul cemni..

    ReplyDelete
  6. wah best..tapi kan sally mmg macam tuh la lau nak celebrate birthday..tak awal dari tarikh mesti lepas tarikh...nak tarikh tepat2 susah..hehe..tapi xpelah at least celebrate..kelas sally ade 8 perempuan..kelas luqman dulu time sekolah perempuan ramai lelaki yg 8 orang..huhu

    ReplyDelete
  7. seronoknya tengok korang berkumpul macam ni

    ReplyDelete
  8. Awh you guys looked sooo happy wiwiwiiiii hehehehee.
    Nak cake tu gak em em heheu

    Btw kak sally mmg cantik ah haih jeles

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!