Sally dan Bun!

3:28:00 PM Sally Samsaiman 25 Comments

Semalam...seharian menunggu doh bun naik dan menggebukan diri..hehehe...Biasa la weekend, takde kelas pulak semalam...kakak Sally mmg akan buat banyak benda kat rumah...hari sabtu dia dah buat RVC & Chocolate cuppies, sampai hari Ahad dia sibuk nak buat bun dan roti pulak..hehehe...




Sausage bun, Mexican bun & Kaya bun...yang Kaya bun tu...filling dia homemade..hehehe...sendiri kacau ooo...no preservative added okay...mmg kaw kaw punya... Resepi tu semua ambil kat internet...nanti kalau Sally rajin, Sally up la resepi...itu pun kalau rajin laaa....

You Might Also Like

25 comments:

  1. jimatnya..blh mkn byk2..nyumssss....terliur plak.

    ReplyDelete
  2. ish sedapnyaa kak sally .. suka roti2 ni .

    ReplyDelete
  3. Sally... Share resipi nk buat roti plsss!!! Thanks in advance yang! Hehe

    ReplyDelete
  4. Wah wah wah ptg2 ni rasa lapar la pulak tgk Bun Sally tu huhuhu

    ReplyDelete
  5. wahh..dapnyee kak sally.. update resepi pliss...

    ReplyDelete
  6. ee lapar lah tengok. sedapnyee. kalau buat roti sendiri memang best !

    ReplyDelete
  7. teringat cerita baker king,
    nak challenge kim tak goo ke cik Sally?
    hehe ;D

    ReplyDelete
  8. kalau rajin takyah up resipi, post terus je bun tu kt ktorg sorang sebijik. :P

    ReplyDelete
  9. Rindu nak makan kaya bun! Mana nak cari dekat Canada ni T__T

    ReplyDelete
  10. nanti share lahh. nampak gebusss. hehe

    ReplyDelete
  11. Wahh.. rajinnya, bestnya, sedapnya, nak rasanya. Hehe

    ReplyDelete
  12. wah...terbaik la sally..buat sendiri jer..

    ReplyDelete
  13. sedap nya makan time tgk tv yummmm

    ReplyDelete
  14. adoiiiiiii jejer2 air lur tgk ni.. nak nak nak nak nak peliisss!

    ReplyDelete
  15. wah buat sendiri mesti bestkan... mmg gebu betul naikneyr tu !

    ReplyDelete
  16. yang paling atas tuh, kite pernah jugak terpikir nak buat...nak cari resipi dia, tapi xtau name dia...ahhahahah nampak sodap...meh anto sini sikit :D

    ReplyDelete
  17. uuuuuish gebus gebus semuanya. share recipes k nanti Sally hihi

    ReplyDelete
  18. bestnya kalau buat sendiri kan.. sedappp.. lg sedap yg kat kedai

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!