Mini gathering at Sally's house!

2:12:00 PM Sally Samsaiman 26 Comments

Bersambung daripada entry gathering blogger di rumah Sally, hari sabtu lepas masa Maal Hijrah...Rumah Sally kena serbu dengan segerombolan blogger yang sangat suka membebel..hehehe...Aisya & Encik Barney, Qila antara orang yang terawal sampai...mmg betul punya punctual pukul 12pm kan...hahaha...yang lain tu janji kelaut..kekeke...tapi takpe..janji sampai dengan selamat masing-masing...



Hari tu Sally masak Nasi Kerabu je sebab Niesa yang request..yela..orang jauh pulak yang mintak..kita masakkan la jugak..hehehe...yang lain yang mana tak makan Nasi Kerabu tu Sally gorengkan macaroni je..makan la mereka dengan gembira..hahaha...


Sally yang busy tu pun sempat jugak la curi-curi ambil gambar..



Hehehe...Sally pun tak tau nak cerita apa...biasa la kalau jumpa dorang...mmg dah macam konsert dah rumah Sally tu...belum masuk suara si Nurie dengan Hana..pecah gegendang telinga...nasib baik la Qila tu diam sikit...err..Nad tu mmg mintak pandangan je kerjanya...Bella dengan Niesa..makan dan makan dengan gembiranya..kekeke...eh! Lupa kak +Lieya Von Jay pun datang jugak...hehehe...Sally malas nak cerita banyak...korang baca la entry bebudak ni nanti..hehehe





Time ni masing-masing dah nak balik..sedih tu tidak la..tapi rasa macam tak puas jumpa dengan dorang...nak borak pun tak sempat...just borak-borak sikit-sikit je...Rasanya lepas ni baiknya buat percutian 3 hari 2 malam dengan dorang ni baru la cukup masa nak berbual...

Till then kesayangan! :)

You Might Also Like

26 comments:

  1. Meriahnya..lya dah baca entri dri lieya

    ReplyDelete
  2. eee jeles laaa. tak jemput saya punn. mihmihmih. xD

    ReplyDelete
  3. wah bestnye.mesti gamat ni.memang best la rmi2

    ReplyDelete
  4. X dtg...xde yg jemput pun..eh....

    ReplyDelete
  5. riuh tu bila berkumpul ramai2...^_^

    ReplyDelete
  6. Wah .apa la yang dibincangkan tu..hee

    ReplyDelete
  7. Wah, bestnye..kita jauh nak join gathering2 ni..hukhuk.. T_T

    ReplyDelete
  8. 3 hari dua malam ye??buat kat rumah sally.lepas tu kutip 20 ringgit sorang.buat bayar bil air dengan api..hahhaha

    ReplyDelete
  9. Hahahahahaha ! Kuaja je. Mana ade suara ai pecahkan gegendang. Tipu. Hahaha. :P

    ReplyDelete
  10. dah baca kat entri cik Aisya.. memang meriah nampaknyer !
    inshaAllah one day akan terjoin jugak.. eh?
    Heeee >,<

    ReplyDelete
  11. wahh kak sally...kalau kite ade dekat msia ni, mmg kite dtg meriahkan majlis.... hehehehehe :D seronok korang yer...yang disini jelly222 hehehehehhe :D

    ReplyDelete
  12. Best la kak Sally. Nanti bila saya balik Malaysia, ajak saya sekali, boleh? hehe :D

    ReplyDelete
  13. idea yg menarik.. jom sallyyyyyy! g vacation boleh sohseh2 berjam-jam tanpa henti.. oh dan selfie tanpa henti.

    ReplyDelete
  14. Bagus idea tu. I like holiday 3 hari 2 malam. Dah boleh start buat proposal ok! Nad join! Hehehe

    ReplyDelete
  15. gituuu sekali hahaha. lepas ni nak join gather sekali sebab nak nasi krabu gak \\^^// jangan lupa hello hello k..

    ReplyDelete
  16. Wah bestnya sally.... Rasanya kalau dneo still kat KL nak g jugak ni... heeee

    ReplyDelete
  17. sally ! bella dtg berkunjung ni . hehhee. ''bella makan dgn gembiranya" hahaha
    nasi kerabu sedap, macaroni sedap, selfie pun sedap ! yaehh

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!