Membaca buku di telefon pintar.

10:18:00 AM Sally Samsaiman 15 Comments

Sally rasa ramai yang tau akan benda ni tapi tak tau la korang baru jadi macam Sally ke kan...Kadang-kadang kalau naik train atau bas seorang diri...selain daripada dengar lagu, Sally akan baca buku yang percuma dekat Xperia ZL Sally...kadang-kadang tu bukan tak nak beli buku...tapi malas nak bawak sebenarnya..hahaha...lagi-lagi kalau balik daripada kelas kat UiTM Shah Alam...lagi laaa...


Ini antara buku yang tgh Sally baca...sekarang ni Sally tgh baca buku Driven to Date by Susan Hatler...agak best jugak la...ada 125 mukasurat..hehehe...on the way balik ke rumah semalam pun dah hampir suku Sally baca...cerita yang berkisar tentang latar belakang wanita yang menghampiri umur 30tahun tapi belum ada pasangan dan terlalu taksub dengan pekerjaan dia...

Synopsis:

Career-driven attorney, Jill Parnell, has worked long and hard to become a partner at Corbett, Gray, & Shaw. When the coveted position is given to the boss’s nephew, she does what any intelligent employee would do—attends a colleague’s wedding and schmoozes a high-powered partner at another law firm.

Her potential new boss has only one condition for her, that she demonstrate a personal life that will support a thriving career. Pretending to have a boyfriend is outside Jill’s comfort zone, but she invites the best man to act the part and Ryan is all-too eager to play her significant other. Sparks fly between them, but she reminds herself she’s only driven to date to get back on the partner track.

When Jill discovers Ryan is the lawyer who stole her promotion, her charade threatens to implode. But breaking off their pretend relationship could cost her the job of her dreams. And the more she gets to know Ryan, the more she’s tempted to tame the bad boy, and make him her own.



Kalau korang suka membaca, tapi malas nak bawak buku...boleh je download kat Google Play-store tu...untuk I-tunes tu Sally tak pasti la pulak ye...Just klik dekat bahagian books tu...korang pun boleh beli buku kalau nak...tapi Sally banyak baca yang free jela...sebab kedekut...kan nak simpan duit borong kat Big Bad Wolf 2014..hehehe...okay, tu mmg alasan!

Selamat membaca!

You Might Also Like

15 comments:

  1. Kita kadang kadang donlod PDF. Terlebih rajin. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan terlebih rajin..tu over! hahahaa

      Delete
  2. kalau saya, suka ngadap buku...bukan sebab terlebih rajin, sebab rasa juling mata tengok skrin hp yang comei ni...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally baca kalau kat dalam bas atau train je kak..hehehe...

      Delete
  3. macam mna nak donlod ye ? kena klik free sample atau add to library ?

    ReplyDelete
  4. yes, same with me....I'm addicted to the e-book apps too...

    ReplyDelete
  5. senang dah sekarang nie..tak payah bawak buku tebal² dalam handbag...heheh

    ReplyDelete
  6. nice info sally. kak pon baru thu ni, ketinggalan zaman betol ^_^

    ReplyDelete
  7. Saya masih suka physical book. Entah bila nak maju entah saya ni

    ReplyDelete
  8. wow menarik nih ;) membudayakan amalan membaca x kira di mana je kite berada..thanks 4 sharing sally, sgt2 bermanfaat utk kite semua..
    CahayaVitamin

    ReplyDelete
  9. Banyak je simpan tapi tak baca punnn. hahahahhaha

    ReplyDelete
  10. sama... saya baca dekat app wattpad. :) hehe

    ReplyDelete
  11. aaaa ade jugak apps e-book tapi tak guna pun wakakaka. pemalas CT ni.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!