Kartika Sari Brownies in the house!

3:02:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments


Sesiapa yang dah pernah berkunjung ke Bandung, Indonesia mesti kenal brownies yang sangat terkenal dekat sana...yang tak pernah pergi pun pasti tau pasal kek ni...kek ni mmg favorite Sally...Alhamdulillah...Sally dah berkesempatan berkunjung ke Bandung beberapa kali dan setiap kali tu mesti Sally akan borong kek ni...sebanyak yang mungkin...hehehe...

Tahun ni Sally tak dapat ke Bandung...Jadinya agak ralat sikit sebab mengidam gila nak makan kek ni...nasib baik la ada kak Fuza (SulamanLaceHeaven) sebab tolong belikan untuk Sally...hehehe...Sebab tak sempat nak jumpa, jadi Kak Fuza terpaksa pos kepada Sally...Nasib baik tak hancur lebur..kekeke...terima kasih kakak!

Balik je dengan penuh rakus Sally makan...hahahaha...sampai rasa tak nak offer kat orang lain...muahahaha...Dah tinggal sikit...aisshhhh...macam nak kena g Bandung borong lg sekali ni...eh?

You Might Also Like

14 comments:

  1. sally jangan nak rakus sangat please??? sila carik sikit untuk akak... cause I am a brownie lovers...

    ReplyDelete
  2. Rakus pula dah ! Hahahaha. Tolonglah carikan untuk kita jugaaa. Nak rakus juga. :P

    ReplyDelete
  3. ish..kalo baca cite sally ni..cam sedap giler nih..kalo sally gi bandung jangan lupa kat akak..pos kan seketol ye..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Memang sedapppp...alhamdulillah... Kekeke

      Delete
  5. Memg btl2 mgncam ni kek hingga rakus sally bedal kihkihkih

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...selamat sampai dalam bentuk yang sepatutnya.
    Riso jadi nestum je u...
    Tq siap buat entry plak tu..hehehe

    jom jom ke Bandung kita :)

    ReplyDelete
  7. Tak tersampai lagi saya ke Bandung awak..
    Sirap bandung je dah jenuh minum...
    Huhuhu..

    ReplyDelete
  8. Memang terkenal sangat ke brownies ni? Hebat gitu!

    ReplyDelete
  9. maka puan gojessss pun terliur baca entri sally sekarang, merajuk bawah kusyen..... hishhh

    ReplyDelete
  10. Pre order bagelen atau brownies kartika sari dan amanda fresh from Bandung,Indonesua
    whatsapp ina 0192633431

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!