Gathering blogger di rumah Sally!

2:49:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments

Esok Awal Muharram kan...so, kita cuti...tapi Sally tak dapat nak cuti sebab esok akan ada segerombolan anak-anak nak datang menyerang rumah Sally...hahaha...yes, macam yang dah ditulis kat tajuk tu haa...

Sebenarnya Sally tak buat besar-besaran pun...cuma saje nak gather balik lepas kitorang jumpa awal bulan May lepas...boleh baca dalam entry Mini Blogger's Gathering in Flora Cafe. Esok, InsyaAllah yang dah confirm datang Aqilah, Nurie, Bella, Nad, Aisya, kak Lieya dan yang paling jauh, Niesa..hehehe...yang lain Sally tak tau la sape lagi sbb belum confirm...

Hehehe...kepada blogger yang dekat-dekat yang rasa nak join..boleh la contact Sally nanti..okay?

You Might Also Like

15 comments:

  1. huhuhu..bestnya ade gathering..
    akak ada makeup job plak esok lusa..
    kalau x, bole je nak join..

    ReplyDelete
  2. Wahh bestnya nakk juga ikkottt hherr

    ReplyDelete
  3. happy gathering cik Sally..
    malulah nak jumpa..
    mwahahaha.. ^_^

    ReplyDelete
  4. dah gather tu, mesti meriah...tak dapat nak join sebab attend kenduri kwen sepupu kat Johor...kalau tak, boleh meriahkan majlis sekali...^_^

    ReplyDelete
  5. See u tomorrow Sally sayang , ai bawa husebenggg !

    ReplyDelete
  6. Wah first time dengar orang buat blogger gathering dekat rumah sendiri. Enjoy the gathering, kak Sally :)

    ReplyDelete
  7. Dah lama tak join gathering. wiwiwiwi

    ReplyDelete
  8. fine fine. nama kita takde. sobs. :P

    ReplyDelete
  9. naaaak join T.T nak nasi kerabu hahaha

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!