From Canada with love :)

9:34:00 AM Sally Samsaiman 5 Comments


Lama...lama sangat Sally tunggu benda ni sampai...terbang jauh daripada CANADA lagi...hehehe...terima kasih Farah (http://herlifemanual007.blogspot.com/)...

Ingat lagi Giveaway Note Cards From Jasper yang Farah anjurkan dalam bulan August lepas..? Alhamdulillah Sally terpilih sebagai antara 9 orang yang bertuah...dia punya happy tak ingat dunia..kekeke...tahun ni Sally dapat ramai kawan blogger dan Boice (CNBLUE official fan club) daripada luar negara...tetiba rasa seronok sebab kita tgk banyak culture orang...walaupun masih belum berkesempatan nak ke kawasan mereka kan...

Alhamdulillah dengan kurniaan Allah...semoga perkenalan yg singkat...persahabatan dunia maya ni berkekalan hendaknya...Thanks jugak Farah atas doanya dalam kad tu...Aminnn..aminnn... :)

Me love you mucho mucho, Farah! ^_^

You Might Also Like

5 comments:

  1. Alhamdulillah, sampai pun kadnya! Maaf la kak Sally kadnya tak seberapa :(

    ReplyDelete
  2. congrat dear :) alhamdulillah, semoga ukhwah terbina dengan baik...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!