Free sample LipIce Sheer Colour by Mentholatum!

12:05:00 PM Sally Samsaiman 22 Comments

Ye...Sally mmg suka benda free...free sample ni Sally dapat masa isi dalam laman Facebook Lip Ice ni rasanya...err...rasanya la...Sally pun tak tau la korang Sally dapat daripada mana..hahahaha...short term memory lost :P


Haritu dapat lip balm daripada Maybeline, lepas tu dapat make up remover daripada Pixy...kali ni dapat lip balm daripada Lip Ice pulak...hehehe...eh, asyik make up je...nak suruh makin cantik ke camne ni..? Hehehehe....


Err...gini la jadinya lepas pakai...xyah la tengok kalau Sally yang pakai..LOL..sesegan ubi :)


Different pink on different lips

LipIce Sheer Colour is a unique color changeable lipbalm. It goes on clear and gradually changes color to a sheer pink which further enhances the natural beauty of your lips.
  • Gentle Beeswax formulation for long lasting hydration. Suitable even for sensitive lips.
  • Enriched with natural ingredients of Shea Butter, Macadamia Nut Oil, Jojoba Oil, Ternifolia Nut Oil, and Aloe Vera Oil Extract to keep lips moisturized, smooth & healthy.
  • Contains effective anti-oxidants of Vitamin E to soothe and protect lips from the harmful environment.
 

Thank you Mentholatum & Lip Ice!

You Might Also Like

22 comments:

  1. makin cantik pun tak apo... akak suka jer...

    ReplyDelete
  2. Yana dah lama pakai yg ni...dah nak habis dah! Memang best, bau strawberry,manis je bau dia! lepas tu dia akan tukar kaler ikut kaler bibir kita kan. Xpyh pakai lipstik, dia memang akan merahkan bibir! Love100x...

    ReplyDelete
  3. mesti terjongkit bibir bila pakai.. sexy... ihihiih

    ReplyDelete
  4. Trvaikla sally..lya pun suka bnda2 free ni hihihi

    ReplyDelete
  5. ada mintak jugak, tapi kenapa tak sampai pun? T_T

    ReplyDelete
  6. SR dah dapat. Bila pakai rasa macam magik aje. Sebab tetiba lip bertukar warna pink. Hehe.

    ReplyDelete
  7. Salam singgah sini dik Sally....wahh....bestnya dapat free...

    ReplyDelete
  8. macam mana dapat sample ? hahaha gegodek fesbuk sakan nampak ya CT lepas ni kot kot ada iklan free sample dimana mana hahaha.. makin gojes la Sally dengan new lipbalm

    ReplyDelete
  9. bestnye sally dpt free..rezekikan :) dulu2 mmg suke pakai lipice ni skng da x pakai pape lg kt bibir ni natural nmpk merah dah..heee

    ReplyDelete
  10. Ari tu penah gak dpt lips ice..lama dh..

    ReplyDelete
  11. Mana gambar bibir, kak Sally? hihi

    ReplyDelete
  12. inilah product lipice yg wajib ada dlm beg saya cik Sally ^_^
    memang terbaik lipice ni.
    tahan lama & merah je bibir ni, nampak cantik berseri..

    ReplyDelete
  13. WoWW.. Seksi jadi bibir kalau pakai ni.. hihi

    ReplyDelete
  14. bestnye dpt free..xpyh dh beli2.jimat dh hehe

    ReplyDelete
  15. apa salahnya makin cantik, lagi-lagi dah jadi wanita bekerjaya ni.hehe

    ReplyDelete
  16. samelah kite kak sally...kite pon suka kalau dpt sample free ni :D

    ReplyDelete
  17. Akak mmg suka lip ice..tp selalu kena kebas ngan Dania

    ReplyDelete
  18. Ala nyesal tak sempat isi ekeke.
    Hm hm makin cantik la kak aku sorang ni hihuhi

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!