What do you really think about me..?

8:59:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments

Sejak mula berblog pada awal tahun 2010, Sally sebenarnya tak sangka yang akan aktif berblog sampai la ke tahun ni dan mungkin tahun-tahun akan datang....pernah Sally utarakan satu soalan dalam entry "Sally Samsaiman"..Tentang sejauh mana blogger yang datang singgah ke blog Sally tau tentang penulis bernama "Sally Samsaiman" ni...


Di malam yang hening dan syahdu ni...tetiba tertanya-tanya...apa yang korang fikir tentang Sally..? Yela...mana tau selama Sally menulis ni ada yang terasa hati ke...terkecik hati ke... (kalau tak menang GA jangan marah) ... 

Boleh tak korang komen ikhlas kat bawah ni...Jangan risau...Sally takkan marah ke kecil hati ke...Just nak tau apa pandangan korang pada Sally je...

What do you really think about me..?

Thanks! ^_____^

You Might Also Like

16 comments:

  1. Kak Sally sangat comel n sy dpt raselah keikhlasan Kak Sally dlm berblogging. *acehwahh. Haha. komen ikhlas nii tauu~ hehe ^_^

    ReplyDelete
  2. apa yang saya fikir tentang sally, hmmm .. orang yang baik-baik dan peminat cn blue .. hehe

    ReplyDelete
  3. Penting untuk kita fikir apa pendapat org pada kita.. tetapi kita x boleh hidup dgn cakap2 org sahaja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena tau jugak apa yang org pandang pada kita...mgkn ada silap mana-mana..boleh perbaiki...

      tp mcm tak menjawab soalan je?

      Delete
  4. wah2x...hening dan syahdu tu.....hahaha...terbaik lah sally..:D

    ReplyDelete
  5. he he..xthu nk komen Pn sally...stkt ni sally OK je..akk x rasa ad slh ape2 pn

    ReplyDelete
  6. Alamak, sy baru je singgah blog sis sally ni. So no comment boleh x? Hehe. Sy rasa ok je ;)

    ReplyDelete
  7. xde la kak.. ok je.. kite tgok kak ni blogger glamorrr taw..hehe.. baru skng nak follow entry2 kak sally ;)

    ReplyDelete
  8. Urm. Urm. Sally budak biru ! Hahaha

    ReplyDelete
  9. Bagi pandangan lya la kan ececehhh sally ni orgnya happy go lucky kan kan

    ReplyDelete
  10. nak lari topik jap..kita sayang awak cik sally

    ReplyDelete
  11. first ime jumpa sally dah rasa serasi..... cute sally!^^

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!